Kisteherautó hátsó ülésén csak kétpontos övek vannak ülésmagasítót használhatok? Nem büntet ezért a rendőr? (tudásbázis)
Jól mondod, nekem nem kell, mert a mi autónkban már van 4.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, ha olvastad, Amandának nem volt csak az a lehetősége, hogy vagy beköti a gyereket 2 pontos övvel, vagy nem megy sehová.
Egyébként Én mem minősítettelek Téged, de ezzel nem is engem csak magadat minősítetted.
További szép napot kedves Danica16! (o:
Na de itt befejezem, mert egy ilyen begyepesedett embert úgy sem lehet jobb belátásra bírni...
Balesetmentes közlekedést, vagy ha mégis bekövetkezik, gerinctörés menteset...
Persze mert más lehetőség nincs a közlekedésre, nevetséges vagy...
Egyébként pár ezerért lehet 3pontos övet venni, de neked nem kell! :p
Minek ez a ******szott sok kérdőjel????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Semmi bántót nem írtam, csak azt hogy nem, egyáltalán nem biztonságos így utazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És igen ilyen esetben mi inkább nem utaztunk... De mindenki azt tesz amit akar, nem csak az adott autó vezetőjén múlik a balesetmentes utazás, csak ezt sokan elfelejtik...
Az eredeti kérdésben Amanda pont azt írta, hogy nincs más lehetősége, csak a kétpontos öv, ha csak ez a lehetőség van, akkor én utaztatnám így a gyerekemet.
Vagy szerinted utaztassa buszon, ahol se öv se ülésmagasító??? Az szerinted biztonságos????????
De a felnőttnek sem biztonságos a kétpontos öv! Ezt már rég megállapították... Az újabb autókban már nem véletlenül van középen is hárompontos.
A másik, hogy már azt is rég megállapították, hogy maga a magasító sem ad kellő védelmet. Sokkal inkább ajánlott, háttámlás ülést használni, amíg csak lehet, mert azoknak oldalvédelme is van.
Szóval részemről így nem utaztatnám a gyerekem!