Kislányunk születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kislányunk születése
Sziasztok!Köszönöm a sok hozzászolást!Jol vagyunk, Lea már 2,5éves,már rajta vagyunk a következőn.Nagyon féltem tőle, h újra megtőrténik mindez, de most valahogy megnyugodtam.Még nem tudok róla, h terhes lennék, de nagyon vágyunk még egy kisbabára!Remélem gyorsan összejön!:-)
Egyszerűen nem tud visszatartani semmi, h ne legyen még egy ilyen kis angyalunk!:-)
Nálunk ugy vannak a dokik, h van vagy 6-7 nőgyógyász és abból 5 főorvos néven fut!Érdekes volt mikor jöttek vizitelni és az én dokim leghátul állt lehajtott fejjel, soha nem felejtem el és mikor ugy volt h szerdán hazamehetek, mert a dokim ugy döntött, kedden ki is vette a varratokat, a másik doki bejött és azt mondta h még ,maradok csütörtökig ugy zokogtam mint egy ovodás!A szobatársam mikor már a kezében voltak a papirok, a táskái a kocsiban....ugy köszönt el, h ha lesz egy kis ideje feljelenti a korházat, mert olyan bánás modban részesült!
Meg fogom írni nektek, h hol szültem,de majd csak egy kicsit később!.......remélem nem baj......:-)
Nagyon érdekes a történeted. Nem értem az orvosod miért nem figyelt jobban rátok. A lényeg hogy jól vagytok. Jó egészséget nektek.
Én is császárral szültem de nekem csak jó emlékem van róla. A műtét jól ment és a dokim is rendes volt. A csecsemős nővérek katasztrófák,de a többi szép emlék. Remélem neked is megszépül.
Szia!
Nagyon sajnálom a kellemetlenségeket, remélem már jól vagytok!
Megkérdezhetem, ez melyik kórházban volt?
Ugrás a teljes írásra: Kislányunk születése