Kislányomnak szeretnék karácsonyra varrógépet. Megbízható játék varrógép márkát és lelőhelyet tud valaki? (tudásbázis)
4. M0ncsa (válaszként erre: 3. - Ninett079)
2013. nov. 27. 15:15
Ja, akkor meg kicsi :)
Hat, nem tudom, mennyire ragaszkodsz a varrogephez, de ha nem annyira, akkor tippkent: ilyen koru kislanynak vehetsz peldaul szovotablat. Amikor kicsi voltam, nekem volt, es nagyon elveztem :) Tonkretehetetlen, es latja a gyerek, hogyan mukodik a szoves. Ilyesmire gondolok: [link]
Ezenkivul megtanithatod kereszhimezni, gobelinezni egyszeru mintakkal. A varrogep raer, ha nagyobb lesz :) Persze ez csak az en velemenyem.
3. ninett079
2013. nov. 26. 22:29
5 éves a kislányom. Már 2 varrógépet vettünk, egyik sem működött, visszavittem. Pedig nem a legolcsóbbakat próbáltam. Azért köszi a választ, valahogy én is erre jöttem rá, hogy ami műanyag az nem is jó varrógép szempontjából.
2. M0ncsa (válaszként erre: 1. - Ninett079)
2013. nov. 26. 17:10
Latom, nem hemzsegnek az otletek. Szerintem az a baj, hogy "megbizhato" es "jatek" osszeferhetetlen dolgok. Nem kozolted, hany eves az a kislany, de egy 10 ev korulinek mar nyugodtan vehetsz igazi varrogepet, amit akar egesz eleteben tud majd hasznalni. Bagat, Singer megbizhato markak.
1. ninett079
2013. nov. 25. 18:31
Kislányomnak szeretnék karácsonyra varrógépet. Aki tud megbízható játék varrógépet írjon márkát és lelőhelyet! Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?
- Milyen biciklit vegyek 4 éves kislányomnak? Megbízható, de nem túl drága érdekelne