Kislányom mindkét combján 50 Ft-os nagyságú száraz folt van, kenem, sudo-val nem múlik, mitől lehet? (tudásbázis)
Az én lányomnak is ekcémás volt a bőre, baba kora óta. (azóta elnőtte szerencsére) Mi, egy olyan kenőcsöt kaptunk a gyerekorvostól, aminek nem volt jó illata, kicsit szemcsés volt, és nem lehetett egyszerre max. egy hónapig használni! De mindig elmulasztotta! És nem jut eszembe a neve, azt tudom, hogy volt egy összetevője, és az miatt nem lehetett sokáig egyfolytában használni. De az istenért nem jut eszembe a neve ennek az összetevőnek sem.
És igen, kizárólag fürdetőkenőcsöt használhattunk! Ami jó testápolónak is!
valószínű, hogy ekcéma
nem fertőző, de viszket és télen gyakoribb, mert a napfény jót tesz neki
a gyereket fürdetőkrémmel kell mosdatni, és vigyázni, hogy ki ne száradjon a bőre
ált-ban kinövik.
A sudo szárítja.
Vidd el bőrgyógyászhoz, addig is kend hidratáló krémével vagy zsíros krémmel gyakran.
A fiamnak se viszketett, nem is vakarta, de ha nem kezeled nagyon el tud fajulni.
Mi gyerek bőrgyógyászhoz vittük, írt fel speciális testápolót, és egy gyógykrémet ha kijön az ekcéma.
És mindenből gyógyszertári. Popsikenőcs, fürdető...
nekünk a gyerekorvos mondta hogy ekcéma(bocsi ha nem jól írtam)
elvileg hideg időben jóön csak elő ez mondjuk nálunk igaz is lett mert nyáron semmi baja nem volt a kislányunknak, de már kezdődik megint, posikenőcsőt egyáltalán nem szabad rá kenni mert az sokat árthat nekünk egy gyógyszertári füdető vált be ha gondolod leírom a nevét
Szerintem akkor menjetek bőrgyógyászhoz!
Nem viszket neki???
Szerintem Rózsahámlás a neve. Elocom krémtől elmúlik.
Nem vagyok benne biztos. Ez piros folt fehér széllel.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A kislányom arcán kicsi pattanáshoz hasonló pontok jelentek meg, mindkét oldalon. Mi lehet ez?
- Petefészek túlstimulálása ha a clost+merional mindkét oldalon narancs nagyságú cisztát csinált? Vagy a ciszta amúgy is lett volna?