A kislányom arcán kicsi pattanáshoz hasonló pontok jelentek meg, mindkét oldalon. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Sajnos nem! Most, hogy abbahagytuk a krémet, újra kijött. Még egy hétig helyettesítő doki van, hozzá már nem szeretném visszavinni...majd, ha újra rendel a saját dokink...vagy már nem is tudom, lehet, hogy bőrgyógyászatra kellene vinni.
Nálatok változott a helyzet?
Szia!
Na rájöttetek már mitől lehettek a pöttyök a kislányod arcán?Elmúltak már?
A doki szerint is gyulladás, de nem tudja mitől.
Nagyon úgy néz ki, csak addig használ, amíg kenem neki.:( Ma volt az utolsó nap.
Köszi, már nem annyira piros és mintha húzódna vissza, de 7 napig kell használni. Remélem, segít valamit.:)
Ha javul, megírom, hátha nálatok is beválik.:)
A gyümölcsjoghurtokat már 7 hónapos kora óta eszi, de majd kerülöm egy pár hétig, elképzelhető, hogy attól van.
Most kaptunk egy új krémet (Baneocin talán ismered is), 2 napja használjuk, eredmény még nem látható.:( Az arcára nem kenek más krémet (ha szükséges, akkor is csak a Lipobaset használom kiszáradás ellen a pocijára, de ez bőrsemleges), a mosópor és az öblítő is uaz, mint másfél évvel ezelőtt, erre vigyáztam.
Persze hogy vittem,de csak krémet írtak fel neki,ami a pólusokból nem veszi ki a miteszereket sajnos. :( Nem tudom mit lehet ezzel csinálni.
Nem lehet hogy adtál neki epret,vagy málnát,vagy apró magvas gyümölcsöt,vagy ilyen ízesítésű termékeket?Például joghurtot?Vagy nem adtál neki valami ujjat enni,vagy nem használtál valami új krémet,mosóport vagy bármit nála?
Az én kisfiamnak is van miteszerre emlékeztető valamijei,amik alkalmanként begyulladnak Neki és rendes pattanása lesz szegénynek.Állítólag ez csecsemőkori pattanás.Nekünk attól lettek ezek,hogy Áriszkám tejallergiás volt amikor kicsi volt és azokból a piros kis pöttyeiből amik akkor jöttek Neki az arcán,vállán lettek ezek a miteszerek.Most fél éves és sajnos még mindig nem látok reményt hogy elmúljanak.
Neked mennyi idős a lányod?Nem volt tejallergiás?
A kislányom arcán kicsi pattanáshoz hasonló pontok jelentek meg, mindkét oldalon. Az orvosok adtak neki különféle kencéket, de egyik sem használt, vagy csak addig, amíg kentem neki.
Mi lehet ez, és mitől? Találkozott már valaki ilyennel?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Anyósom megsértődik ha megszólalok, mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- 6 hónapos kislányom szó szerint visít egész nap és nem akar aludni. Valaki hasonló cipőben?