Kislányaim születésének története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kislányaim születésének története
Szia!a kék pólós az Emi és kizárásos alapon a sárga a Lius:)
Az a lényeg van gyereked:)mondjuk egy fiút még lehet hogy bevállalunk még.Minden jót!
Letöltöttem a lányok 2-ik képét, olyan aranyosak. ( ugye meg tudod mondani, hogy melyikük a kékpólós és ki a sárgafelsős.
Mégegyszer grat Hozzájuk, én mindig ikerlányokat szerettem volna , egy fiam van, nagyon jóvágású srác, de mégiscsak fiú.
Minden jót kivánok nektek.
Üdv. L.
Szia itt is!:)
Gratulálok én is!:)
Annyira édesek,ahogy fogják egymás kezét!:))
Teljesen meghatódtam a cikked olvasásán,és csodálatos dolog,hogy természetes úton szültél,nem kellett császározni.
Gyönyörűek a kislányaid,
Sok boldogságot Nektek!:)
Gratula!Nagyon ügyes voltál!
A lányok egyszerűen gyönyörűek!
Az a kapocs ,ahogy most fogják egymás kezét a lelkükben sokkal erősebb és örökre megmarad(még,ah időről-időre külön is sodorja őket az élet).Az hogy ikrek egy hatalmas + ajándék nekik.
Hidd el:én is iker vagyok!
Eladó egy rózsaszín hip hop zebra!Teljesen új állapotban, karcolás mentesen!
Eredeti ára 18990.-Most áron alul a tiéd lehet!
fix ár:10.000.-
Szia!
Hát ez csodás történet!!! Ideális minden szempontból! Nagyon ügyesek voltatok és szuper hogy így ki tudtad hordani és simán meg tudtad szülni ezt a két kis gyönyörűséget! Nagyon szép babák!
Gratulálok és jó egészséget az egész családnak!
Szia!:)
Gratulálok én is!:)
Annyira édesek ahogy fogják egymás kezét!:)
Sok boldogságot Nektek!:)
Era
Nagyon szép kis történet, és átérzem, ugyanis én is ikreket várok, csak fiú-lány változatban. Én is szülni szeretnék, a dokim szerint van rá esély, őt, meg a babáktól is függ!
Jó egészséget nektek és örömet a picikben!:o)
Egy indián mondás szerint, akik nagyon szeretik egymást az életben, azok ikrekként születnek újra, hogy már a fogantatáskor együtt legyenek:-)
Gratula a csodálatos kislányokhoz!
Gratulálok,és nagyon jó volt olvasni egy vidám pörgős szüléstörténetet.
Nagyon ügyes voltál,sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!