Kiskunlacházáról vélemény? (beszélgetős fórum)
A munka nem érdekel, mert az fix a páromnak a 6. éve és nekem is meglesz a munkám, amint lejár a GYES-em.
Ha kimegyünk minden kiderül.
Amúgy én is voltam ingatlanos... :)
Most ahol élünk, onnan fél óra busz jó esetben) a párom munkahelye. A hely fizeti az utazást és a nevelt lányomnak majd az iskola vagy Csepelen lenne vagy Érd-Óvárosban és itt a kicsi fiam, akit vinnem kell normális oviba, Lányom normális iskolába és 3-4 átszállással az értelmi fogyit vinnem. Itt minden egy helyen van.
Anyóstól is messze lennénk, aki rengeteget ártott neki, amíg nem kerültem a családba.
Van egyéb oka is a költözésnek.
Kaptam privátba infót. Nekünk megfelel a környék. Tegnapi nap nem jött össze a szemle, mert a tulaj nem vette fel a közvetítőnek a telefont. Amint megnéztem, utána indítjuk is az adás-vételt.
Budaörs, nem Budapest :)
Ha azt mondom, hogy egy parasztház bérlése 80 körül van plusz rezsi és le van pukkanva, akkor lehet még keveset is mondok.
30 millió alatt nincs ház. CSOK-ra nem vagyunk jogosultak a diákhitelem miatt így kissé korlátozottak a lehetőségeink.
Anyóstól is messze szeretnénk lenni. Fogyatékosoknak van iskola, ha jól tudom, ami épp jó lehet a nevelt lányomnak.
Nagylányom 8 osztályos gimibe szánom Kaposvárra és a szüleimnél élne (csak hétvégén jönne haza). Ott van olyan irányú suli, ami neki kell és onnan szinte csak berepül az orvosira. + nem félteném annyira, mint Pesten.
Fiamnak az ovi oly mindegy, mert ha nem kapja meg az alapokat, akkor megkapja tőlem.
+ Még az sem biztos, hogy oda járnának intézménybe, mert autóval 40-60 perc Budaörs és férjem be tudná vinni őket csak lenne meg az autó szeptemberig.
Nagyon pontos infókat nem tudok, mert nem ott lakok, de gyakran megfordulok arra felé.
Mindenképp jó lenne azért körbe nézni, mert:
- elég nagy területen fekszik, jó lenne tudni, hol van a ház, mennyire távol iskolától, ovitól, üzletektől.
-van egy Tesco, de csak az a kisebbik fajta, Spar, Coop, pékségek, cukrászda, ilyen olyan boltok. De nagyon nehéz lesz megszokni Budaörs után. Nagyjából mindenhol csak az alap dolgokat találod meg, választék nem igen van.
A közbiztonság után sem ártana érdeklődni, mivel azért elég nagy számban laknak itt....
Szóval megfontolandó. Persze nem rossz hely, és valóban közel van Pest. De azért a párod mérje le azt az időt reggel csúcsidőben, mikor mennie kell dolgozni is, mert az a 40 perc nagyon kevés, hacsak nem közvetlen az M0-ás mellett dolgozik. Remélem, tudtam segíteni
Csak átutazóban láttam a falucskát régen.
Leutaznék, szétnéznék, ide-oda beköszönnék, bekukkantanék érdeklôdnék.
Nem. Még csak ingatlanos ajánlott egy nagyon jó házat.
Párom Budaörsön dolgozna, mert autóval 40 perc, de a gyerekekkel itt maradnék.
Most albérletbe vagyunk és mindenképp saját házat szeretnénk... Itt a közelben egekben vannak az árak.
Sziasztok
Most készülünk elköltözni Kiskunlacházára. Oda járna oviba a fiam és iskolába a lányom. Az SNI-s lányomnak is van ott valami lehetősége intézménybe járni? Középsúlyos értelmi fogyatékos 3 évesen.
Milyenek az iskolák, ovik? Milyen messze vannak egymástól? Van több lehetőség is? Ki mit ajánl? Szerettek ott élni?
Milyen boltok vannak a közelben?
Budaörsön hozzá vagyok szokva a nagy áruházakhoz.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Horák Nóra, Kiskunlacháza, 2008. november 23. Emlékszik rá valaki?
- Hol tudok venni gurulós bőröndöt Ráckevén vagy Kiskunlacházán?