Horák Nóra, Kiskunlacháza, 2008. november 23. Emlékszik rá valaki? (beszélgetés)
Figyelj, ezer sebből vérzik ez az ügy. Ismered lacháza és környékét? Feltételezem, igen, ha erre szántad az idődet, hogy tanulmányozd ezt az ügyet. Ahol olyan magasfokú a c. bűnözés, meg másik is, mint ott, akkor 5 perces útra se engedem el a gyerekemet éjszaka. 14 éves KISLÁNY volt. Tragédia ami történt, a legmélyebb sajnálatom kerül elő, ha a szülőkre gondolok.
Remélem nem értelmezted félre. Nem azzal van bajom, hogy csinos volt és kihívó, hanem, hogy ez száz és egy féle képpen történhetett volna...
Lehet h kihívóan nézett ki (bár az utcán gondolom kabát is volt rajta), de akkor sem megengedett sem 1950 ben, sem napjainkban, hogy ilyen történjen! Nem szabadott volna ennek megtörténnie! Igen fiatal volt, és szép! Bulizni voltak! Nem mehet már az ember sehová csinossan, neadj uram kicsit kihívóan? Ez nem Nóri hibája, nem is a szülőké, hanem azoké az embereké, aki ilyen degenerált, hogy öljön!
A másik pedig, hogy unokatesójához akart menni, aki 5 percre lakott a szórakozóhelytől! Nem szabadott volna ennek megtörténnie!!!
azt nem tudom, hogy mennyire vették félvállról... nem a mi tisztünk, hogy eldöntsük, ahogy az ítélkezés sem, de kikívánkozik belőlem...
olyan helyen, mint lacháza, kérdezem én, egy kihívó kislányt(az iwiw-es képéből kiindulva) miért kell elengedni egyedül az éjszakába. vagy ha elengedik, miért nem ment érte valamelyik szülő?? vagy ez csak a régi időszakban volt, hogy apa-anya a parkolóban vár és hazavisz?
rosszul gondolom??
Így igaz!
Ezért mondom kurvár@ sántít minden :(
Igen, meg az első vizsgálatok szerint többen erőszakolták meg, és nem egy ember. Meghogy nem hült ki a teste, pedig elvileg kint volt NOVEMBERNE több órán keresztül a fűben... Szerintem, leseszarták az egészet, rákenték valakire, volt egy elkövető, és ennyi :(
Én nem adtam volna fel ilyen egyszerűen!
Amikor volt a lányról szó a tv-ben, meg fórumokon, megnéztem a barátnőit, családját, annyira együtt éreztem velük, pedig nem ismerem őket!
És kapott a gyilkos tizen valamennyi véet, az életfogytiglan helyett :(
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Régi mesejátékok (cseh, orosz...) ki emlékszik címekre?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Emlékszik valaki ilyen november eleji időjárásra?