Kisgyerekek vicces mondatai/mozzanatai. Osszuk meg egymással (beszélgetés)
Nem egesz harom eves kisfiam elesett.
-Megutotted magad?
-Igeeeen...
-Hol?
-A foldon.
Olyan aranyos,mikor valamit elneveznek :D
Szintén uncsim kisfia elkezdett nekem sírni 1x,hogy neki kell hevél. El sem tudtam képzelni mi az,minek a levele kell. 5 perc próbálkozás után szóltam az anyjának,hogy kezdjen vele valamit,mert én nem értem mit akar. Kiderült,hog ya szőlőlevet hívta hevélnek,mert a dobozán 1 szőlőlevél van. :))
Na meg a "bíka". Odaadtam neki az összes békás plüsst,mindent,mire kiderült,hogy a bili a bíka. :))
Az én lányom egy kis Madam!Ha kap új plüsst,amit hord alvósnak az oviba,vagy ha új ruhát kap akkor mindig az a kikiáltás van ovi előtt:
-Anya!A bajátaim el fognak ájulni!
Ha valamit vár pl.Mikulás érkezése:
-Anya!Én már kiköpöm a szívem!
A másik kedvencem ovi után,hazajön ruhák szanaszét és kiabál:
-Hol a tájíjó?
-Hogy micsoda?
-A TÁJÍJÓ!
-Oké,de nem tudom mi az!
-Akkor kapcsold be anélkül a téjét,mert nem éjem el a kapcsolót!!
-Ja,a távirányítót keresed....
Kisfiam kérdezte: Anya, ehetek csipeszt? végül kiderült, hogy kapott valakitől CHIPS-et, és abból akart enni :)
Egy másik "Nem akarom megmondani neked a titkos nindzsagó nevemet, nem akarom, hogy rosszat álmodjál" :D
Kettévágtuk neki a fél szelet kicsi kenyeret, megette a felét, utána édességet akart. Mondtuk, hogy a másik felét is meg kell enni. A válasz: "De én nem azért születtem, hogy kettőt egyek!"
Ezt egy barátnőm mesélte: a szemöldök után szabadon a bajusz = szájöldök :D
EGyik kedvencem: Anya, somjas vagyok!
Én: SSSZ, mondjad SSzomjas
Gyerek próbálkozik: SSSSSSSS... Na megyek inni...
Nővérem kisfia nagyon aranyos volt egyszer,mentünk fel a lépcsőházban és elfutott előtte egy bogár,nővérem mondta neki,hogy ez egy kártevő.Erre unokaöcsém:"Anya,a kártevő kártot eszik?" Mert hogy ugye ő úgy értelmezte a szót,hogy kárt evő ^-^.
Azt is szerettem,mikor énekelt,a Boci,boci tarkából ez lett:
"Boci,boci tarka,
Sesü sese farka,
Oda megyünk lakni,
Ahol tejet kapkap.
A másik kedvencem pedig a Maroon 5:Moves like Jagger című számának refrénje volt,az valahogy így hangzott:"Acsata mú lácsáta,ácsáta múúúúú lácsátááá"
Nagyon okos kisgyerek,lassan már suliba megy ^-^.
:)) Nagyon édes :)
Nekem még egyik kedvenc:
Unokatesóm kisfia (kb 3-4 éves volt) áll a tükör előtt,a kis keze a derekán,enyhén "forog" jobbra-balra és mondja a tükörnek: Szia D. Milán! De rég láttalak! De széép vagy!
Hát én kinyúltam rajta,olyan cuki volt :D
grázsló - varázsló
gézifék - kézifék
enyim lába - lábam
stb...
Kislányom,most lesz 4 éves.
Kedvenc beszólásai :
Ráfeküdt a hasamra,majd megszólal:
- Hallom a krumplis lepényt a pocakodba!
Én:Kislányom,ne piszkáld már az orrodat.
Lányom: De benne van egy szösz!
Anyós: Nem szösz az,hanem cicakaka.
Lányom: Cicakaka???? Belekakált a cica? Biztos azt hitte az orrom a wc.
Lányom: Mama,itt egy virág,fújd el és kívánj valamit!
Mama (elfújja): Azt kívánom,hogy mindig boldog és egészséges legyél!
Lányom: De ne ezt kívánd máááár,hanem azt hogy menjünk a játszóházba!
- Anya,ha a Télapó azt hiszi,hogy te egy ajándék vagy akkor el fog vinni,és nekem már csak apa marad?
Ezek a kedvenceim :) Feljegyzem mindig őket :)
De aranyos :D
Nekem unokatesóm kisfia mondta egyszer (kártyatrükköket próbálgattam,hogy hogyan is kell),hogy "ezek nagyon jó tükrök,de foglalkozz már velem,légyszíves." :D Hát majd megettem a kis drágát. :) Na meg uncsim kiskorában: (állatkertből hazajöttek,kérdezi keresztanyám tőle)
-Na,mit láttál az állatkertben?
-Hát sok állat volt ott,és volt egy nagyon aranyos lilaló. (Később kiderült,hogy a lilaló=póniló :D)
Nekem a legviccesebb az volt amikor öcsémnek nagyon ízlett a kaja és rosszul fejezte ki magát...
-Húh finom a kaja annyira hogy majd behányok tőlle... xD
Mindenki jót nevetett. :)
Vagy amikor véletlen bepisilt és észrevettük, azt mondta....
-Nyugi intézem ezt ti nem akarjátok látni xD
Van dumája az biztos :)
Kisfiamnak nem jutott eszébe a keselyű neve. Boldogan mutatta a könyvben, hogy az ott a savalyú. :)
Kisvakond és a kémikus, számára érthetetlen volt, ezért a mese címét megváltoztatta: Kisvakond és a kéménycsúcs :)
Sziasztok! :)
A minap végigpörgettem az fb-t és szemet szúrt egyik ismerősöm nagyon aranyos posztja:
"Kishugom
- Jajj Dorka megijesztettél. Úgy osonsz mint.....
- Mint egy burgonya???"
Nagyon jót nevettem ezen az édes kis megszólaláson. :)
Gondoltam megoszthatnánk egymással hasonló aranyos/vicces dolgokat,hiszen mindenki környezetében van/volt kisgyerek,és minden kisgyerek tud néha olyat produkálni... :))
További ajánlott fórumok:
- Miért gonoszak a nők egymással?
- Miért nem kedvesek egymással az emberek?
- Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött
- Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb!
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?