Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Tudtok valahol akciós pelust? Mindegy, milyen fajtájú.
Az Auchanban az 5 literes Vénusz étolaj 1989.-
a 4 darabos Baba szappan 359.-
az egész csirkecomb 595.-
a sertéscomb 895.-
a sárgarépa kilója 75.-
az vöröshagyma 5kg/cs 299.-
Coccolino öblítő 2literes 799.-
Sziasztok!
Nagyon leült ez a fórum. Mi tegnap voltunk a Corában. 12 éves szülinapját ünnepli az áruház, ezért rengeteg akciós áru van. Mi most Liberó pelust vettünk. Az 5-ös méret 49Ft/db-ra jött ki (10-16kg). Eddig még soha nem használtunk Liberót. Most úgy döntöttünk, kipróbáljuk.
A Gyermelyi tésztánál meg van egy olyan akció, hogy ha veszel 3 csomag tésztát, akkor a vevőszolgálaton kapsz egy Zsolnai tányért. Nem különleges, egy natúr egyszerű tányér, de ahogy Szabolcs mondaná: "Ingyen van és nehezebb a levegőnél!" Csak ez sehol nincs kiírva ez az akció. Én is csak az újságukban olvastam, de se a tésztáknál nem volt kiplakátolva, se a pénztáros nem tudott róla. Szerencsére azért rákérdeztünk a vevőszolgálaton és egyből adták is a tányérokat.
Ja, és van egy játék. A pénztárnál kapni egy-egy bilétát, amivel elvileg lehet nyerni ajándék utalványt, sőt a szerencsések a vásárlásuk teljes összegét is visszakaphatják. De persze nem gyakori, hogy nyer valaki.
Szóval érdemes benézni a Corába. Ja, azt nem tudom, hogy minden Coránál van-e ez az akció vagy csak a fótinál. Mi Fótra járunk.
A pennyben a jogobella joghurt, 2 db vásárlása fölött 39 ft.
A rossmannban a Lenor öblítő 3-as csomagban 1249Ft.
Képzelhetitek, azóta sem tudok rendesen magamhoz térni....
Tudtam, hogy a Domus brutál, véletlenül keveredtünk arra, de hogy ennyire ???
Atya világ:~(
Ilyenről még nem is hallottam.
Olyannal már találkoztam,hogy egy szoba bútor több millió forint -de egy kerti bútor???
Hááát??Mindenesetre van,aki meg tudja fizetni-különben nem árulnák:D))
Miből van az? Aranyból? Ki az, aki ennyiért megveszi?
Egyébként a Domusba nem szabad menni, legfeljebb, ha az ember megnyeri az 5-ös lottót.
Tegnap elmentünk a Domusba. Kerti garnitúrát keresünk, jó áron, jó minőséget. Helyes kis garnitúra, sárga csíkos párnákkal. Mondom ez jó. 103.000.- , kicsit olcsóbban elvinném. Azt mondja az eladó, 80.000 -ért ő is. Hát nem 103.000 hanem 1.030.000 , csak úgy van írva, hogy nem látod a számokat, totál egyben. Majdnem dobtam egy szaltót. Néz rám az eladó, de 2,300.000 ról van leárazva ...
Hát vigye akinek kell, de az sem normális.
Szóval csak annyit, hogy a Domus-ba ne menjen senki, mert minden termék horror áron van. Ennyit a magyar boltokról. Miért is járunk az Ikeába? Nem értem....