Macskáink "bűnei", osszuk meg egymással. (beszélgetés)
Ja hogy nincs kiherélve????
Nagy hiba volt...
Főút mellett lakunk és féltem, hogy elüti valami.
Különben nem ferdehajlamú, a lánymacskás szomszédok (2) már reklamálnak, hogy a P.m. teherbe ejtette a nőstényüket. Eszerint nagyon ügyesen használja ki a szabadságot, mert csak párórára engedjük ki, amikor már itthon vagyunk vagy hétvégén.
:DDD
Tessék a törülközőket a macskával együtt kimosni! :)
Nagyon " férfi", egész nap vonit, már amikor otthon vagyok és hallom. Vettem ma 3 sárga frottir törülközőt, kitettem az ágyamra gyönyörködtgem bennük.
A picimacska odarohant, és 2 törülközőt lespriccelt.
Most mit csináljnak vele ? a törülközőt dobjam ki vagy a macskát ?
megbocsájtott, most is itt ül az ölembe.
( és az ilyen bűnök, mint pld. vasárnap is eltünt 4 fasirt - csak később derülnek ki. )
Megvolt a büntetés : adtam neki 2 kisebb pofont, megcibáltam, a tökeit és egy kicsit elvertem a s....t.
De nem hiszem hogy használt neki, azt hitte hogy játszok, most Ő harapdál engem.
Elfogyott a WC papir. vettem egy csomaggal, a macska kiszedte a bevásrlótáskából és mind a 4 gurigát széttépte, icipici darabokra . Amég hagyján hogy szanaszét a szobában, de változalnaul nincs WC papir.
Ezért megbüntetem, mert semmi kedvem újra elmenni a spárba.
Jajj... egyszer szelektáltam a papírok között és dobáltam a papírkosárba eltépett iratokat. Egyszercsak egy sárgabarna boríték következett, ami felszakadt, így nem tudtam újrahasznosítani. Összegyüürtem, bedobtam.
A macsim nézi a kis papír kaparóágyikójából. Egyszercsak némi nyugtalansággal felkel, odamegy, menyétpózban felállva bekukkol a papírszemetesbe, nézi egy darabig, kiszedi az összegyüürt gombócot, azt az egyet, ami sárgásbarnás, kirázza a kis mancsából a földre,rávet még egy pillantást, majd elégedett fejjel visszamegy az ágyikójába és pihéül belegömbölyödik az alvó magzattekercspozízióba, minthacsak tartós világbékét teremtett volna hosszas kitartással, s nyolcadik napon "megpihene"...
Ha sok nyers dolgot esznek akkor nagyon büdöset tudnak.. XD
Mint a rohadó hús megfejelve a rohadó káposztával..
:DD
Nem az osztálytársad volt?
Egyik macskámat sem vettem észre, hogy szellentett volna.
Az kiabál akinek a háza ég ?
:)
További ajánlott fórumok:
- Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb!
- Ti hogyan nevelitek a kiskutyátokat? Osszuk meg egymással a tapasztalatokat!
- Kezdő a pályán. Osszuk meg egymással élményeiknet!
- Örüljünk, vagy mérgelődjünk együtt!Osszuk meg egymással, minek örültünk, vagy szomorkodtunk éppen
- Gyertek beszélgessünk, adjuk tanácsokat osszuk meg egymással gondjainkat örömünket!!
- Kisgyerekek vicces mondatai/mozzanatai. Osszuk meg egymással