Kisfiam (13hó) altatás után 1 órára pontosan felébred. Miért? (beszélgetős fórum)
1 óra múltán iszik anyatejet, majd alszik tovább. Időjárásfüggő, hogy éjjel hányszor kel fel. Valamikor csak 2szer, valamikor 5ször.
Köszi mindenkinek! Látom nem vagyok egyedül.
Sziasztok!
Az én lányom 6 hónapos és nálunk is ez a helyzet!
Az esti alvásnál 21 órakor megetetem, leteszem, majd pontban meghatározott időben felkel.
Már ezt csinálja kb. 3 hete. Persze vannak napok mikor elfelejti. Ja és sírással ébred, ami nála nem megszokott, mert általában beszélgetéssel kel.
Nálunk a nappali alvás összevissza megy. Van mikor csak fél órát, de néha (sajnos ritkán) előfordul hogy 2-3 órát is alszik. A legjellemzőbb a 1,5 óra. De eközben is megébred, van hogy 30 perc telik el a lefekvés óta. Ilyenkor iszik egy kicsit és visszaaltatom. Az éjszakai alvásról meg annyit hogy 3-4x ébred inni. Régebben teát kapott akkor megesett hogy 15-20x is megébredt. Aztán áttértünk a vízre, na az már annyira nem fini.:))
De régebben nappal nem ébredt meg sosem, kb. 2-3 hónapja jött ez az újabb őrület.:((
Az enyémben is pont ilyen időzítő van :D
Ennyi most a szükséglete szerintem.Nem hiszem,hogy komolyabb oka lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálsz, ha éjszaka felébredsz és nem tudsz visszaaludni?
- A három hónapos kisfiam felébred éjszaka és csak a mi ágyunkon alszik, ha visszateszem a kiságyba, max. fél óra és fenn van.. miért?
- Másfél éves kisfiam éjjel felébred, és csak velem akar aludni!
- A kisfiam most 3 és fél hónapos.Két hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Kb.egy hete minden éjszaka felébred enni.Miért lehet ez?
- 2 éves kisfiamnak sokszor édeskés (egészen pontosan vaniliás krémtúró illatú) a lehellete függetlenül attól, hogy mit evett. Mitől lehet ez?
- Tudja valaki, pontosan mi a közszolgáltatás definíciója?