Hogy szépek-e? De még mennyire:)Gyergyónál a Gyilkos-tó és a Békás szoros, Brassóban az u.n. Fekete templom. Nagyon fog tetszeni!Ejtsétek útba Vajdahunyad várát is, hátha találkoztok Drakulával ;D
Szioka én erdélyi nő vagyok a hejet elég jól ismerem menj nyugodtan főleg nappal egyáltalán nem veszéjes Nagyon szép hejek vannak és főleg ijenkot csodálatos tájak vannak Érdemes a Szent Anna tóhoz is ellátogatni és még nagyon sok csodálatos látnivaló van .Minden esetre érezd jól magad nállunk Erdély országba és ha lehet számolj be az itt tőltőtt időről élményekről .
Brassóban ki ne hagyd a szőnyegmúzeumot és Kolozsváron a Szent Mihály templomot!! A jóisten nagyon jókedvében volt, amikor Erdélyt teremtette! És valószínűleg közben még láthatod a brassói havasokat is - a mázlista!
Volt valaki közületek vonattal Romániában,Brassó környékén?Mennyire gáz arrafelé vonattal menni?Igaz,nappal megyek. Szép a táj,megéri?Mert a vonatjegy elég olcsó,ötöde a repülőnek. A Kolzsvár-Gyergyószentmiklós-Sepsiszentgyörgy-Brassó útvonalon fogunk menni. Szép helyek?Még soha n em voltam arra...