Kínos személynevek (beszélgetős fórum)
Toszó Sarolta
Létezik
Cserepes Gréta
Szemes Bors
Szopkóné Szívós Szilvia
Túró Rudolf
Maci László
Ezek valós nevek!
Azt nem tudom,hogy ez igaz e vagy csak kitalálták,de még belegondolni is iszonyat:Orfeusznak hívták a kisfiút és a mamaája kiabált neki,hogy "Orfika"....hát nem is tudom.... :)
Talán román volt, nagyfőnök, a név MASZARIK
A vicc pedig (akkor, régen)
Mit ebédel ma Maszarik felesége, válasz: Anit a férje Maszarik.
Én is találkoztam pár furcsa névvel.
Pl. Szörny Mária. Ezen az egyik kollégám hetekig nevetett.
Aztán egy testvérpáros nevei Bor Ivó, és Bor Virág.
Aranyos történt egyszer. Kedves barátom, akivel sokat jártunk horgászni a FARKAS névre, mint vezeték név, hallgatott. Történt egyszer, hogy összetalálkoztunk egy másik ismerőssel, a nem túl forgalmas utcán. A két ismeretlen bemutatkozott egymásnak így: Bárány vagyok, Farkas vagyok! A "BÁRÁNY" vezetéknevű ismerősömet neve miatt elég sokszor "bántották" gyermekkorában, érzékeny lett. Most is kikérte magának, vele ne játszanak már!
De tényleg Farkas a nevem, mondtam a horgász társam, sietve megerősítettem. Békésen fejeződött be ez az ismerkedés, bemutatkozás.
Másik, szintén ismerőseim: "Herceg" vagyok, "Király" vagyok! Mire: ne hülyülj itt velem, ne bosszants, mert megverlek. Olyan egy idősök voltak, persze itt is tisztázódott minden.
vezetéknevek:
Káposzta, Kukorelli, Sánta, Néma, Hugya, Geci, Bugyi
Azt nem értem, hogy az ilyen családneveknél valami enyhe változtatást elkövethetnének.
Valós név:
Czirmik Irma
Ezek valódi, létező nevek... (még anno ügyfélszolgálaton jegyeztem fel néhány gyöngyszemet)
- Bertalanné Bertás Berta
- Kaka Martin
- Hamarné Futó Erzsébet
- Végh Béla
Negye Dóra :)
Tini koromban ismertem Vörös Rózsát, és Kasza Blankát is.
1 volt évfolyamtársam pedig azzal büszkélkedhetett, hogy neki saját bejáratú királyfija van, ugyanis a pasija Királyfi Péter.
Kémia tanárnőm volt: GÉCI PIROSKA.
Nagyon szigorú volt.
Mangal Ica
B.Ödön
B. Elek
Belesnyák Katalin /valódi/
Bármi Áron
Beka Kálmán
Csecs Emőke
Kandisz Nóra
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Havi 250.000 ft sok egy hónapban 2 személynek bevásárlásra ?
- Ajándékötlet vallásos személynek
- Ti szoktatok közösségi oldalon olyan személynek írni, akivel már régen nem beszéltetek?