Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom,milyen típusú gépet láttál,az enyém az első "Dyras" nevezetű,kb. 5000 ft volt,még valójában jó,csak már akksit kellene cserélni benne. 2 évig használtam.Ez 1 kefés,nem emlékszem,hol vettük.
A Másik,amit 1 éve használok,"Dirt Devil",ezt 12.000-ért vettük a Baumaxban. Ennek 2 keféje van.
Amit a Tesco-ban árulnak,az elég gyengécske.
Talán sikerül valami jó gépet találnod.
Erre a célra kiválóan alkalmas,én is naponta végigsöprök vele.Szintén járólap és parketa van nálunk is,kevés szőnyeggel.
Fontos a kezelési utasítás betartása,ha azt akarod,hogy az akksi sokáig jó legyen.
Lehetőleg két vagy három keféset vásárolj.
anyunak van, nagyon szereti.
azt hiszem, ez már a harmadik neki, az elsőben már annyit használta, hogy elromlott az akksi, a második valamiért nem jó fajta volt, ezért vett egy harmadikat.
szóval valamiért nem mindegyik fajta vált be neki, de fogalmam sincs mit kell rajta nézni.
Nekem van,már a másodikat koptatom. Nagyon szeretem,naponkénti kisebb feltakarításokra igen hasznos. Jól lehet vele a szőnyeget is,a padlót is és a kövezetet is takarítani.
Nagytakarításhoz nem alkalmas,oda már a porszívó kell.
Ha bővebben érdekel valami ezzel kapcsolatosan,kérdezz nyugodtan.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Van valakinek tapasztalata elektromos páramentesítő használatával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok az elektromos fűtéssel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata elektromos hurokkal történő méhszájseb eltávolításával kapcsolatban (LEEPműtét)?