Kinek mondta, hogy szeretlek? (beszélgetés)
Társkeresőn ismerkedtek meg,természetes ,hogy több lánnyal is beszélget,nincs ebben semmi rossz.
Persze igazán lehetett volna őszinte vborival,hogy van egy lány akit "szeret":))
Én azt hiszem emiatt nem is forszíroznám tovább a beszélgetéseket,tovább keresném az igazit:))))
Szerintem több ablaka is nyitva volt és valóban félre ment.
Ezek szerint több lánnyal is ismerkedik és beszélget ,és egyet közülük(közületek) "szeret" is:))
Szerintem ez van.
Te is keresgess tovább ,sok sikert:)
Szerintem az is lehet, hogy nem neked szánta, viszont az is lehet, ahogy írtad, hogy neked szánta, csak mivel nem úgy reagáltál, mint ahogyan ő azt elképzelte, ezért visszalépett a dologtól...
szia
Szia!
A megváltozott vselkedés arra enged következtetni, hogy nem neked szánta. A helyedben azért rákérdeznék a részletekre, nehogy még jobban beleéld magad a dologba.
Sziasztok,a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Van egy férfi,akivel társkeresőn ismerkedtem meg pár hónapja,kicsit messze lakik,de párszor már találkoztunk.Legtöbbször viszont msn-en beszélünk.Történt az egyik este,hogy már elbúcsúzott,de még utána odaírta nekem,hogy szeretlek.Ez teljesen váratlanul ért,nem voltak jelei eddig annak,hogy ilyesmit érezne irántam,amúgy sem egy érzelgős típus.A beszélgetés menetéből sem következett ez.Annyira meglepődtem,hogy visszakérdeztem,hogy ezt nekem írtad?Ő azt válaszolta,hogy nem,mellément.Másnap arra gondoltam csak azért tagadta le,mert én nem írtam,hogy én is szeretem.Ezért másnap bevallottam,hogy szeretem.Azóta viszont megváltozott a viselkedése,sokkal hűvösebb.
Szerintetek mi ez az egész?Másnak írta volna a bűvös szót?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondtad ki utoljára, hogy szeretlek?
- 13 éve nem mondtam Neki, hogy szeretlek!
- Mért nem mondja/írja le, hogy: szeretlek?
- Mennyire bizonyitja a valódi érzéseket, ha a párunk sokszor mondja, hogy szeretlek?
- Miért vágnak az emberek olyasmiket a párjuk fejéhez, hogy bár soha meg se ismertelek volna, többé már nem kellesz, már nem szeretlek (...) ?
- Mikor mondtad a kedvesednek először, hogy szeretlek?