Ha meg soha nem voltal erdemes odatefelfonalni es kerni vkit, aki megmutogatja, h mit hogyan kell csinalni. Elmeletileg minden eszkozre ra van "rajzolva", de hosszabbtavon komoly seruleseket lehet szenvedni a helytelen hasznalat miatt. Ha penztarcad megengedi, mondanam, h elso alkalomra fogadj fel egy szemelyi edzot, o egyreszt el is mutogat mindent es keszit egy a szamodra megfelelo edzestervet, amit utana folytathatsz egyedul vagy baratokkal.
Az egyedul jarasnak, mint mar tobben mondtak megvan a maga elonye (en is egyedul jarok), viszont egy baratno jol jon, aki noszogat h ugyan menjetek mar edzoterembe.
Esetleg ha a gepek, sulyok annyira nem jonnek be, erdemes kulonbozo orakat kiprobalni... a zumba manapsag nagyon divatos, bar a kissulyzos alakformalok hatekonyabbak.
De ami a legfontosabb: BEMELEGITES.....LENYUJTAS! :) Sok sikert!
Szerintem először ne vegyél bérletet.Járj egy hétig csak simán jeggyel,aztán ha látod h mennyien járnak és h mennyire tetszik a terem,akkor vedd meg a bérletet.
Egyedül jobb menni, mert akkor nem kell időben igazodni. Én is voltam barátnőmmel de ő előbb kidől mint én, én meg minimum másfél órát szeretek lent lenni a teremben ha már kifizetem a jegyet rá (plusz utána szauna). Akkor éri meg a bérlet ha sokat mész, a havi az korlátlan, de ha úgy érzed, hogy heti max. 1x-2x mennél akkor vegyél 12 alkalmast, az általában 3 hónapig érvényes. Lehet azt jobban kitudod használni mint a havit. Én napi jeggyel szoktam menni, mert olyan sokat nem járok, a recepciónál kérek jegyet, és adnak öltöző kulcsot, gondolom ez így megy mindenhol.
köszi a segítséget. a bejelentkezés csak kérdés volt mert nem tudom, hogy zajlik egy ilyen. még nem voltam. de most nagyon fontolgatom, hogy holnap megyek. mikor jobb menni délelőtt vagy délután?