Írd le, ma mit edzettél (otthon, utcán vagy edzőteremben)? (beszélgetés)
Ilyen is van. Én megyek annyit egy nap, hogy néha a lábam nem érzem, meg a derekam:(
De anyukám is szellemi munkából ment nyugdíjba,és én elhiszem, hogy az is tud nagyon fárasztó lenni!!!!!!!
Nem?
Én néha szeretem... szeretném. 0 fizikai munkát végzek, néha jól esne egy kicsit másfajta fáradtság, mint az agyi. :)
Nem csípom az ilyen nehéz fizikai munkát...
A friss levegő az csábít, meg a széna illata is. Nem lehetne csak "beleszippantani a levegőbe?!" :)
A könyv is fenn van neten... dvd nem tudom van-e fenn, de el tudom képzelni.
Amúgy, igen nagyon is hatásos. :)
... célom? ... tartani a mostanit.... hát modell már nem leszek, azt megállapítottam tegnap a ruhás boltban a próbafülkében :D :D, de ha így tudom tartani a formám sokáig, akkor meg leszek elégedve. :)
Bár tudnék lovagolni...
Mindig az volt az álmom, de ma már sajnos eü. okok miatt nem javasolt:(
A többi miatt nem irigyellek:)
Annak idején nekem is megvolt, jó drága volt, nem is használtam. Később a gyerekek firkáltak bele, ma már azt sem tudom hol lehet...
De biztos hatásos...
Szerinted vannak fent a neten is gyakorlatok?
Persze, hogy vannak:) válaszolok is magamnak...
Sokat fogytál, mi a célod?!
... hazulról a munkahelyemig. :)
Régen jártam callanetics-re, tehát ismerem a mozdulatokat, így összeállítottam magamnak egy saját progit.... 45 perc. Amúgy igen, van könyvem is, és néha beleolvasok. :)
Szia!
Hol gyalogolsz ennyit?
Könyvből csinálod a calla-t? (olyan hosszú, és nem tudom, hogy kell helyesen leírni...)
Pedig az:)
Nekem tegnap csak gyaloglás vot, izzadtam is, mint egy ló:(
..csak én vagyok szorgalmas? ;D
... szóval tegnap este még volt 30 perc zumba (bemelegegítésként), és egy adag callanetics (45 perces a progim)
ma reggel pedig a szokásos 1 adag calla... :)