Szegeden a Rókuson hol van jó edzőterem, sportolási lehetőség? (tudásbázis)
köszi a segítséget!
a Csillag térit és a József A. sgt-it tudom, azok koedukáltak, én viszont kimondottan női konditermet szeretnék találni.. (frusztrálnak a konditermekben a pasik..:D)
(konditerembe szeretnék járni - futópad, bicikli, súlyzók -, nem tornázni)
A Szatymazi utcában merre van..?
ezt nem ismerem..
szia!
Úgy tudom, hogy a Csillag téren van egy elég jó, City Fitness a neve. Van a József Attilán is egy, de az nem csak női, de ott van minden más is, tornán kívül és elég nagy. A Szatymazi utcában is van, az is csak női.
Nem tudom milyen tipusút keresel, tornázni, kondizni, vagy egyéb.
Sziasztok!
Női (és nem koedukált!) konditermet keresek Szegeden.
Látom, hogy írtátok az Attila utcában lévőt, de az ugyebár még javában fizető parkoló zóna, én meg lusta disznó (+ smucig..:D) autósként olyan helyre mennék, ahol nem kell fizetni a parkolásért.. (vagy nem kell 6-ig várni, hogy elmehessek edzeni)
Tud valaki ilyet?
Egyáltalán az Attila utcain kívül van még női konditerem ebben a városban..?:S
A Szilágyi utcában legfőképp különböző tornák vannak, konditerem nincs. Meg a szokásos szolgáltatások: szolárium, szauna...
Állítólag jó, mert sok torna közül lehet választani
hali
valaki nem tud valamit a szilágyi utcában lévő euro-fitness nevű helyről????
egyébként meg a tesco környékén nem rég nyilt a feeling center (pulz utca)
A Szatymazi utcában van, majdnem a Damjanich utcánál. Különböző tornák vannak. Zsírégető, aerobik,kardio, stb...
Állítólag az oktató nagyon jó.
Én is jókat hallottam róla. Nekem nincs túl messze, csak a munkám miatt nem tudom mikor érek rá, így különböző órákra nem tudok mindig elmenni.
Inkább olyan érdekelne, ahova bármikor el tudok menni, mikor ráérek.
Mondjuk valamelyik iskola tornatermében, vagy ilyesmi. Régebben voltak különböző tornák, edzések a Kodály tériben. Ilyesmire gondoltam.
Sziasztok!
A TESCO közelében van a B52 Fitnesz, amiről tudok. Nem konditerem, hanem torna. Nem voltam még ott, de jókat hallani róla. Különösen a Tünde jó oktató, szinte minden szegedi edző az ő tanítványa. Sajnos nekem nagyon kiesik, nem járok arra.
További ajánlott fórumok:
- Shea vajat szeretnék vásárolni Szegeden, ismer valaki olyan helyet ahol erre lehetőség van?
- Szegeden edzőterembe járó lányok
- Szegeden vagy környékén keresek sportolási lehetőséget ovis gyerkőcömnek
- Szegeden hol van lehetőség aquafitnesselni?
- Van lehetőség ingyenes jogi tanácsadásra Szegeden?
- Veszprémi SÉF Szakképző Iskolában milyen délután sportolási lehetőségek vannak?