Nem félek az edzőteremtől! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem félek az edzőteremtől!
Málnapuding
Most olvastam az írásodat. Vissza nem olvastam a hsz-eket, de maximális tisztelet jár neked! Szimpatikus amit írtál, ahogy írtál. Én csak egy évig jártam edzőterembe pár éve, de nekem is hasonló tapasztalatom volt: a fiúk nem bámultak meg senkit, nem pletykáltak, csak nyomták a sorozatokat keményen. Ha kellett segítettek. Abszolút kellemes meglepetés volt nekem is először.
Remélem eléred céljaidat! Sok sikert és további kitartást!
a sport szerencsére jót szokott tenni...:D:D
sok sok jó önbizalmat ad:D:D
Sajnálom, hogy már nem tudsz futni, de örülnöd kell annak, hogy más sportokat csinálhatsz még, mégha nem is mind, de van még választási lehetőséged.
Kiváncsi vagyok az eredményedre.:D
Hát pontos cimet nem tudom, Google térkép szerint azt mondanám, hogy aradi utca 2., de mondom rátalálsz.
Honlapjuk tényleg nincs, de légkondijuk tudtommal van, de sajnos pincehelység.
De szerintem kiválóan bevan rendezve, kivilágitással és uj gépekkel.
Nyitvatartás: H-P 8- 22 óráig, Szo-V: 10-22 óráig
telefon: 70/ 621-0472
A cégnév alatt csak egy fitness gép gyártót (v. forgalmazót?) találtam.
Pontos címet és egyebeket megköszönném!
Ugye van légkondi és nem pincehelység? :)
Örülök neki, hogy fiadnak ennyire sikerült helyre hoznia magát, biztos jól támogatod. Nagy szó, ha valaki ennyire megváltozik dohányzás téren is.
Szerintem, ha igy is jól kondiban tartja magát, akkor sok szüksége nincs konditeremre. Persze a közösség is számit, mert ott kap még tippeket, meg máshonnan is támogatást, de ott néha alakulnak versenyzések is, ami nem mindig végzödik jól.
Szerintem ez a fejlödés az önbizalmát is átfogja alakitani, és akkor más más közösségekbe is tökéletesen betud illeszkedni
Az oktogontól 3 percre se, az aradi utcában (a Jókai utca részén). igen kicsi az utca azon szakasza, szóval könnyen meglehet találni.
A neve: The Training Station Kft.
Elérhetőséget és nyitvatartást is tudok adni, vagy megközelitést is.
Gratulálok először is a fogyásodhoz, kitartásodhoz, legfőképp a pontos és jó leírásodhoz.
Sokáig jártam edzőterembe, eleinte kicsit gátlásokkal, de egy idő után jó kedvvel és várakozással mentem.
Most a fiam határozta el, hogy változtat, igaz Ő túl soványka volt. mára már 10 kilót szedett fel, szigorú étrenddel, edzéssel, kezdenek az izmai látszani. becsülöm érte, ehhez neki kellett egy rosszul végződő kapcsolat, ami nagyon padlóra küldte, de végre kezd felállni. Dohányzást is abbahagyta, úgyhogy büszke vagyok rá. Tényleg nagy lépés. Igaz edzőterembe nem jár, kicsit messze van tőlünk, de otthon van egy csomó mindene amin tud dolgozni. Szorgalmaznám a közösség miatt, de egyenlőre hajthatatlan. kicsit gátlásos.
csak????? én az aradi utcában tudok ajánlani az oktogonnál egy kiválót.
első honapban 6 ezer, 2. tól 8 ezer, és a 15 alkalmas bérletek is 6 ezrek, 10 alk. 4 ezer
Szerintem ez igazán optimális ár 11e-hez képest.
Budapesten ismerek ey nagyon jól felszerelt konditermet, a bérletek is igen jó áron van.
Én rendszeresen járok oda, és kiválónak tartom.
A szaunájáról nem beszélve....:D
Ügyes vagy :)
Milyen jó is annyit nevetni! :)
Pénteken voltam edzeni Málnával :))
Tegnap és ma pedig tempós sétát iktattam be, napi 1 órát (kb 5,5 km/óra sebességgel.)
Csajok, érdemes belevágni! Csak nyerni lehet vele. ;)
További ajánlott fórumok:
- Fontos, hogy edzővel edzünk az edzőteremben?
- Írd le, ma mit edzettél (otthon, utcán vagy edzőteremben)?
- Aerobic vagy edzőterem?
- Edzés, torna...Otthon vagy inkább edzőteremben?
- Napi 7 km-t bicajjal járok melóba és vissza is. Mennyi alkalommal járjak edzőterembe?
- Szegeden a Rókuson hol van jó edzőterem, sportolási lehetőség?