Kinek mikor lett pozi az első tesztje, illetve mennyit késett max. és mitől? (beszélgetés)
több mint egy éve
sacc másfél.
:S Sajnálom.
Mióta tervezitek a babát?
Köszönöm!:)
És veled akkor most mi is a helyzet?(Persze csak ha nem vagyok tolakodó.)
Nekem is ma jött meg:(
Sajnálom hogy neked is megjött:(
Nagyon sajnálom... :(
Együtt érzek Veled teljesen! Nagyon szorítok Neked, hogy minél előbb legyen pocaklakód! :)
Kitartás!
Köszönöm mindannyiunk nevében, hogy így velünk érzel.
Sajnos a sok csalódás már nálunk is megvolt, mi 2 éve próbálkozunk, de eddig sikertelenül.
Szívből gratulálok Neked, hogy végül sikerült! Remélem egyszer mi is megtapasztalhatjuk ezt a minden bizonnyal csodálatos érzést.
Végül hogy sikerült összehozni a babát?
Ó tudtam, hogy nem leszek népszerű a beírásommal, de azt meg neked kell tudni, hogy veled érzek és a terhességért drukkolok.
És igen, nálam sok pofára esés és bőgés volt a közel 5 év során, amennyit vártunk a szívem alatt növekedő kis életre.
Egyáltalán nem csak ezt akarja az ember hallani, de tény, hogy sok nőnél előfordul. Én jövőhéten megyek a dokimhoz, majd ott kiderül az igazság. De a telefonban ő is azt mondta, hogy az a biztos, amit ő lát, a negatív teszt sokszor csalóka, főleg azok esetében, akiknél nagyon nehezen jön össze a baba.
Reménykedni mindig szabad,de én inkább úgy mondanám, hogy ha nem jön össze, akkor az ember persze csalódik, de nem "pofára esik".... :S
Nem a teszten múlik, hogy ki terhes, de nekem mindig jót mutatott (4szer +, sok-sok -).
Persze amikor egy csíkos lett, én is keresgéltem a neten hasonló sztorikat, hogy nem mutatta, pedig terhes volt... Valahogy az ember ilyenkor ezt akarja csak hallani, pedig aztán jól pofára esik a végén. :-(((
Lányok, legyünk erősek, ne keseredjünk el!
Még azért reménykedhetünk! Nekem már annyian mondták, hogy a teszt nem mutatta ki, de a babó mégis ott volt a pociban! Sőt, most olyat is hallottam, hogy 6 tesztet csinált, mind negatív lett, pedig már tudta, hogy terhes, már szívhang is volt. Az első pozitív tesztet pedig a 3. hónapban produkálta.
Bízzunk benne, ne veszítsük el a reményt! Ha Ti ilyen szomorúak vagytok, akkor én is magamba zuhanok... :(
Elhiszem:(
Kezdtél Te is reménykedni, igaz?:(
Nagyon-nagyon sajnálom:(
Orvoshoz mész esetleg?
Annyira sajnálom!!!
Pedig reménykedtem, hátha most:(
MÉgiscsak teszteltél:(
Akkor nem is reménykedsz már?:(
Sajnálom:(((((((((
Sziasztok lányok!
Én is hasonló cipőben járok, mint Ti.
Nekem már 14 napja késik, puffadt az alhasam, állandóan pisilni járok, a mellbimbóim nagyon érzékenyek, semmi arra utaló jel nincs, hogy meg akarna jönni, pedig nekem mindig jó előre szokta jelezni.
Ma reggel megcsináltam a 2. tesztet, de az is negatív. :(
Már régóta szeretnénk babát és ez az első alkalom, hogy késik a menstruációm.
Persze abban bízok, hogy olyan sok kismamának nem mutatja a ki a teszt és mégis van pocaklakójuk.....de már egyre jobban kezdem elveszíteni a reményt. :(
Lányok, ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kérlek benneteket, osszátok meg velünk a végeredményt!
NEkem ugyanez a bajom, a 16-20 napos ciklusaimmal ma vagyok a 38. napon és semmi.
A tesztek negatívak.
Én sem tudom, mi lehet:(
További ajánlott fórumok:
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?
- Mennyit kell gyüjtenem, hogy szilikon ciciket csináltathassak?Illetve ki hogyan élte meg a műtétet, milyen hatással lett az élet minősgedre?
- Lett valakinek pozitív a 25-ös tesztje 11 dpo-n?
- Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba?
- Kinek mikor lett negatív a tesztje vetélés vagy kémiai terhesség után?
- Akiknek most lett kétcsíkos a tesztje