Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt? (beszélgetős fórum)
Haho lányok!
Corax teszt megbízható???
Sziasztok, nekem peteérés utáni 12. napon (azaz a mensi előtt két nappal) lett pozitív a tesztem, méghozzá erősen. Az adatlapomon kint van a képe.
DM-ben kapható, kb 25-ös érzékenységű Corax Direct-tel teszteltem. Barack színű doboz, 800 Ft körül van. :)
nah azaazz! :D csak elnéztem :D a medela már a kétcsíkok megszületése után kell :DD
medi lab. azaz :)
de bárhol kapható szinte, már biobolt-áruházban is láttam :)
:)
Édesmandula...
akkor hajrá.
:)
hétfőn én is veszek ilyen kétcsíkos Medela-t, ;)
gyóccertárban kaptam, olyan 500ft körül volt-van :)
lassan két éve megvan a "két-csíkból-lett" :D
lassan dolgozunk a következő két csíkon :D
édesmandula! nem ismerem azt a tesztet. De nagyon jó! És most hol tartasz?? Vagy már meg is van a baba???
Hol lehet kapni azt a tesztet??? Ilyet én is szeretnék... ;)
sziasztok
Én a 35.napomon csináltam a tesztet tegnap reggel sajni még csak halvány csíkocskám se volt:(ettől függetlenül me van minden olyan tünetem ami babára utalhat az egyik furcsaság h a hőm az egekbe van ma is 37,5 volt és már jó pár napja ez körül mozog,a melleim párom szerint és az én meglátásom szerint is nőttek és nagyon duzzadtak és érzékenyek..holnap vagy az után ujra teszteelk ha nem jönne meg addig bár nem érzek semmi jelet arar h megjön...remélem h csak a teszt volt még korai és 2nap mulva már boldogan írhatom ide h igen ott van a 2csík...
Szerintetek lehet ebből még babóca??
a hétvégén is várom a hozzászólásokat! menzesz előtt 2 nappal csináltam egy gabriel terhességi tesztet. 5-10 perc után, nagyon halvány második csík jelent meg rajta, de nagyon halvány!! ugye semmi más nem képes a tesztcsik anyagaival rekacióba lépni? holnap v holnapután kellene megjönnie. remélem nem fog! :)
IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Járt-e más is így, hogy csak később jelent meg a második csík és csak halványan? Lehet ez ennyire halvány?
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- A terhesség hányadik hetétől lehet tudni, hogy egészésges-e a baba?
- Halvány kétcsíkos terhességi teszt később erőssebb lett