Halvány kétcsíkos terhességi teszt később erőssebb lett (beszélgetés)
ok
Azért írjál hogy mi van:)
Amúgy higgyél benne azzal csak ártasz ha azon jár az agyad hogy jajj terhes vagyok,nem vagyok,meg marad nem marad!
Orvos... akkor ő tutira megmondja hogy mi a helyzet!!
Szia!Nekem is halvány volt a vonal de ott volt
pár nap múlva újra néztem és erősödött.....és most már 3hónapos múlt a nagy legény!!
Jah és előtte nekem is elhalt a babám(nekem Húsvét utáni napon kellett befeküdnöm)
Kívánom hogy minden rendben legyen!
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Csináltam terhességi tesztet, az első halvány kétcsíkos lett, később megnéztem a tesztet és a második csík erősödött. Hétfőn reggel ismét csináltam egy tesztet, az is kétcsíkos lett, kicsit erősebb a második csík, de ezzel is úgy jártam, hogy 10 perc múlva ismét ránéztem és sokkal erősebb lett. Én még nem jártam úgy,hogy negatív tesztet később megnéztem és az pozitívat jelzett volna, ti? Akkor ez babát jelezhet? (nem jött meg a mensim, fájnak a mellbimbóim)
További ajánlott fórumok:
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Halvány terhességi teszt. Létezik, hogy eltűnt a csík?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?