Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lett valakinek pozitív a 25-ös tesztje 11 dpo-n? (beszélgetős fórum)
Szia! Igen, volt. Nem esett jól a reggeli kávé, egy idő után hányingerem is lett tőle. Illetve nagyon felment a testhőm.
Szia. Nekem semmilyen tünetem nem volt. Szép pozitív lett a tesztem a 11.dpon. x-epil.
Tünetem 6.hèten kezdődött. Előtte a mellfájdalom volt mint tünet. Ez kb a mensim elmaradása után néhány nappal. Kisfiammal kb dettó ugyanez.
Sziasztok! 11 dpo-n volt valakinek vmi tünete?
Sziasztok! Akiknek 10-11 dpohon pozitív lett a teszt mikor látták először uh-n a babát?
Köszönöm
Szia :) szerintem is pozi. Lehet 11 dpo-n persze. Egyen függő mikor kezdődik el a hcg termelés. Nekem pl 25-ös x-epil 10 dpo-n nagyon halvány pozi volt, predictor egyértelműen pozi. 11 dpo-n már nem kellett forgatni egyik tesztet se, mind mutatta szépen a 2 csíkot 🤗
Sziasztok lányok. Most teszteltem egy ilyet. 😊
[link]
Azért majd tesztelek még hétvége környékén. Elküldöm azt is, ha szeretnétek. 😊
Ez egy egyértelműen pozitív teszt. Nekem pont ennyi idősen a 10-es érzékenységű teszt sem volt erősebb színű. Kellett 2 hét, mire az lett.
Remélem pár nap múlva erősebb lesz és minden oké lesz. Kicsit korai teszt, ha pozitív akkor biztos azért ilyen halványka. 😊
Látni a 2. csíkot, de nagyon halványan.
Tudom, hogy már nem érvényes, de mostmár sokkal erősebb a vonal.
Felerősítettem a telefonom fényerejét és így látszik a második csík.
Annyira halvány hogy ha máshogy fényképezem, azon nem biztos hogy látszódna.
Ja okés.
A mostanin mikor megnyitottam láttam valamit, de ahogy tovább néztem én már nem látom. De talán a fények nem voltak túl jók mikor fotóztad.
3. hsz-ben ha megnyitom a linket, ott 2 fotó van,a másik is egy teszt.
A másik teszt is mostani?
A kontroll csík az az erős csík. Te reagensre gondoltál. Egyébként rózsaszínes.
Én csak kontrol csíknak látom? Átlátszó, fehér színű? Mert akkor csak kontrol. Ha egy kicsit rózsaszínes, akkor pozi.
Megcsinaltam a tesztet. Ha fény felé tartom akkor ilyen:
[link]
Ha pozi, akkor pozi, a halvány csík is csík. Egyébként teszt függő, attól függetlenül is, hogy ez is meg az 25-s.
A perdictor elég érzékeny teszt, illetve ugyan 25-s a Corex teszt, de nekem korán kimutatta a terhességeket.
Kicsit türelmetlen vagyok. Ovu után 7 nappal volt egy pici barnázásom, remélem baba van a dologban. Ma vagyok a 11 dpo-n. Vajon mutathat pontos eredményt a 25-ös teszt? 😊
További ajánlott fórumok: