Kinek mennyi volt a legtöbb amit fogyott mennyi idő alatt és milyen módszerrel? (beszélgetés)
18 kg-t gyakori kis étkezéssel, fél év alatt.
Én nem fogyózok szó szerint, de igyekszem az alakomat karbantartani:)
Január óta tornázok. Persze előtti is tornáztam, de akkor itthon, most pedig hetente 3x1 órát a művelődési házban.
Az első 6 hónapban híztam 6 kg-ot. Izmosodtam.
Az evésemen nem változtattam, mert keveset eszek és ezt már nem lehet csökkenteni. Júniusban úgy döntöttem, hogy a kávémba nem teszek cukrot, ugyanis én a kávét 3 teáskanál cukorral ittam és naponta legalább 3-4 kávét. Június 11-től a ma napig 9 kg-ot fogytam, ami inkább centikben sok. A derekamból 11 cm-et, a csípőmből és mellből pedig 6-6 cm-et. Úgy sem voltam még duci sem, de így kicsit jobban nézek ki.
5 kg-ot fogytam munkaterápiás módszerrel.
Konkrétan, nem volt időm enni, de eszembe sem jutott.
Fogorvosi kezelés... 6 foghúzás, csiszolás, gyökérkezelés - 12 kg :(
Szívószálon a folyadék, és pépes, mert azt nem kellett rágni :(
24kilo.6hó.:--)
Első hóban egy éhségcsökkentő,mellé mozgás,kevés szinhidrát sok zöldség gyümölcs,sok viz,és napi többszöri étkezés kis adagok.
én még amúgy semennyit nem fogytam, állandóan a tervezési fázisban vagyok :D
erre nem futja a moderációból, csak a viccesebb topikok törlésére. nehogymár más jól érezze magát, ha én egy karótnyelt p..a vagyok! :)
Igazán összevonhatnák....
6 kg-t fogytam 3 hét alatt, naponta tornázom min 30 percet és kerülöm az édességeket, cukros üdítőket és nassolni valókat. Még 34 kg-t szeretnék fogyni. Ti mennyit fogytatok, mennyi idő alatt és hogyan?
Ha gondolod nézd meg az adatlapomon, hogy én hogy csinálom, a naplómban van fent 1200 kalóriás mintaétrend ami nőknek ideális, mellette megnézheted laconicgirl vagy giorcub adatlapját is, hasonló módon diétáznak. Mindketten már ideális súlyuknál vannak :)
akkor én valószínű valamit nem jól csinálok. mostanában a 90 napos helyett próbálok kevesebbet enni,a kalóriát is betartani.
Köszönöm! Hetente mérem magam, eddig még nem tapasztaltam olyat, hogy nagyon megállt volna. A stagnálást általában a helytelen diétával lehet könnyen előidézni.
8 hónap 19 kiló.:)
És még hátra van legalább 16!:(
el_gapo, ügyes vagy és nagyon látványos a fogyásod. te is szoktál stagnálni? nekem lehet koplalnom kellene,mert lementem tegnap reggelre 73,5 kilóra,ma meg megint felugrottam 74 kiló fölé. ez a jo-józás megőrjít teljesen.
Szia!
Gratulálok az elért eredményedhez!
4 hónap 20 kg, egészséges táplálkozással és némi sporttal.
Igen, ez így van! És milyen jó érzés látni, sőt érezni a mínuszokat!
kollerné, nekem szülés után 1-2 hónap után már vissza állt a 74 kilós,eredeti súlyom. elég vizesedtem a terhességem vége felé,így szülés után is kellett 1-2 hónap amíg teljesen le nem ment rólam a víz.és igen,tényleg minden az agyban dől el.nagyon-nagy akarat kell és elképzelni, hogy milyen csinos leszel, ha eléred a célod. milyen jól áll a bikini, ruha stb...
Szülés után engem is rántott levessel és madártejjel etettek! Meg is lett az eredménye.
Szülés után mennyi idő alatt érted el a szülés előtti súlyod? Nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenni, mert sajnos nem megy egyik napról a másikra. Minden az agyban dől el! Ha nagyon elhatározod magad, akkor tutira sikerülni fog!
kollerné, én azzal baltáztam el, hogy amikor megszületett a lányom ittam a sok cukros üdítőt,ahelyett, hogy ásványvizet vagy kismama teát ittam volna csak. én is ettem a rántott levest szinte állandóan,mert az "tápláló",jó a babának. húslevest is,jó attól nem lehet hízni.egy kis sört is volt ,hogy ittam, 1 kis pohárral úgy megnyomta az anyatejemet,mint egy kis tehén,annyi tejem volt.most annyi kiló vagyok,mint amikor terhes lettem a lányommal.ebből kicsit még lefaragok,mondjuk azt a 8-10 kilót és az már jó is lesz. csak mondani könnyű,de amikor az ember szervezete nem úgy működik,ahogy akarja,nincs mit tenni,kicsit türelmesebbnek kell lennem.
Igen, nem vagyunk egyformák. Ami működik nálam nem biztos hogy működik másnál is! Meg tudom, hogy a koplalás nem egészséges. Most már másképp csinálnám! Vagyis ha majd megszületik a második, akkor utána másképp fogom csinálni. Az elhatározásom az már most megvan, csak ugye talonban van!
kollerné, igazad van. mondjuk van akinek a koplalás segít,van akinek a vacsora elhagyása,van akinek a kevesebb kalória bevitele. nekem most kicsit a kevesebb kalória bevitele segít+este nincs kaja,vagyis délután 5 óra után.
Amióta feltettem a képeket egy csomó levelet kapok, hogy hogyan fogytam le. Pedig ezt a koplalást nem szívesen reklámozom!!!
Gratulálok az eddigi eredményeidért! Nekem sajna szülés után nem ment vissza a súlyom, meg persze egyfolytában tömtek, hogy legyen tejem! Most márciusra vagyok kiírva, úgyhogy jó ha május-június környékén neki fogok tudni állni megint fogyózni.
Biztos sikerülni fog elérned a 64-65 kg. Az én meglátásom az, hogy az egész csak elhatározás és hatalmas kitartás kérdése.
kollerné, szuperül néztél ki 63 kilósan. a baba érdekében persze nem szabad megtagadni magadtól dolgokat. legalább kismamaként egyél ,amit megkívánsz. kismamaként én sem voltam szigorú magamhoz. nekem 9 éves a lányom, 1-2 év múlva tervezzük a babát, de nagyon szeretném 6-ossal induló súllyal kezdeni a 2.terhességemet. a lányommal 74 kilósan estem teherbe, 86kilóval mentem szülni. szülés után szépen vissza is ment a súlyom 74 kilóra. csak 2-3 éve itthon vagyok és híztam. az idén januárban 87 kilóról indultam, jelenleg 74-75 kiló között ingázom. nagyon szeretnék 64-65 kilóig lemenni.
Szia!
Teszek fel képet,hogy milyen voltam és milyen lettem ( 93 és 63 kg), de most nem vagyok annyi, mert ahogy lefogytam teherbe is estem a kislányommal. A fényképen kb. 73-75 kg. lehettem. Mire újra neki álltam volna a fogyózásnak újra terhes lettem. Most várom a második babámat! Kérlek írj, ha megnézted a képeket, mert utána leszedem! A régi képeimet nem szívesen mutogatom!!! Előre is köszi!
két hét alatt 9 kilót, turbóval, ugyanennyit neera-val (az szörnyű volt, és rögtön vissza is jött)... Ha gyorsan akarsz fogyni+életmódváltással, szerintem a South Beach az ideális, ott is 6-7 kiló lemegy a szigorú szakasz (két hét) alatt (csak fehérjét+zöldségeket lehet enni), s a további, jóval lazább szakaszokban is -1 kg hetente, végül egy teljesen új életmódban találod magad: egészséges, fincsi kaják, megvonások nélkül, csupán helyettesítéssel, pl. olivaolaj a zsír helyett. Bocs, hogy hosszú voltam...
3 éve 7 kg egy hónap alatt Norbival.
De most nem megy:-(
kollerné, van mostani egész alakos fotód? átküldenéd priviben vagy tennél fel a képeid közé? amin a kisfiaddal vagy ott hány kiló voltál, köszi
További ajánlott fórumok: