Milyen módszerrel fogytál, mennyi idő alatt és hány kilót? (beszélgetés)
Belevágtam, és nagyon gyorsan meg is kaptam a pozitív választ.
Mégegyszer köszönöm, hogy megosztottad ezt a lehetőséget.
Remélem majd beszámolunk egymásnak a haladásunkról.
elvileg bárki jelentkezhet, szal ha semmit nem veszithetsz:)
167cm, 67 kilóról indultam és 59 a minimum cél, mert ez az optimális súlyom, de szeretnék ez alá is bemenni
Még azt szeretném megtudni, hogy mennyi az esélyem hogy segítenek a mások számára minimális + 5kg elvesztésében, vagy a nagyobb súlytöbbletek vannak előnyben?
A Te paramétereidet sem ismerem, mi a végső célod?
A kereső nekem angol nyelvű oldalakat dobott ki, de most már képben vagyok.
Köszi, hogy segítettél. Végig fogom olvasni mindenképp.
Jól hangzik, szerintem mindenki erre vágyik.
Ezek testre szabott tanácsok, vagy megosztható, javasolható bárkinek.
Köszönöm.
Én csak az utólsó 5kg-val küzdök, vagyis az mindig felszalad. A ruháimon érzem, hogy szorítanak.
Én kalóriaszámolással próbálkozom, én is szeretek mindent enni a számhatárokon belül.
Valami hasonló lehet ez is.
Aki irja a blogot, ő is ezzel a módszerrel fogyott le 25 kilót. diétán alapszik az egész és sportolással csak kiegészítheted. Én mondjuk csak akkor sportolok ha ráértek.
szal a blogíró online személyesen ad tanácsokat és ezt betartva fogyok. Elég sok ételt ehetek, egyáltalán nem éhezem, persze csak akkor ha ugy csinálom ahogy mondja. naponta 5x kell ennem, ami elég jó, mert nem sose vagyok éhes. egyedül azon múlik az egész amennyire észre vettem, hogy én magam mennyire akarok lefogyni.
ha nem volt kielégítő a válaszom írj nyugodtan:)
Ügyes vagy, gratulálok! :-)
Én hetedik hete csinálom és eddig 7,5 kiló ment le. Tökéletesen elégedett vagyok, ha ez menni fog így, akkor májusra bombanő leszek, már alig várom :-)
Én ugyanezzel a módszerrel fogytam le a gyerkőcök után 3 hónap alatt 14 kg-t Ez 2012 tavaszán volt, azóta egy dekát nem híztam vissza, vagy ha feljött 1-2 kg le is ment magától. Pedig tornázni már csak elvétve szoktam, és vacsorázok is mértékkel.
Esténként én is a másnapi reggelire gondoltam, és a másnap még csokit is ettem délelőtt :D Azóta pár havonta szoktam ilyen esti nem evést tartani, jól letisztít a gázoktól. Ez a módszer azoknak való, akik nem bírják az éhezést napokig, hetekig, viszont elég elszántak és kitartóak, mozogni se restek. Szépen le lehet szálkásodni.
Köszike ;)
A szervezetem sem sínylette meg, szóval szerintem tényleg normális. :) Ha az ember odarakja magát gyorsan le lehet tolni, csak nagyon kell akarni. Nekem legalábbis nem állt szándékomban évekig elhúzni.
Pedig a mozgás nagyon fontos! Nem csak azért, hogy jobban fogyjunk, hanem azért is, hogy jobban érezzük magunkat és hogy ne ereszkedjen meg a bőr.
Tudom, hogy nagyon nehéz, mert én napi 10-11-12 órát dolgozom, mellett még három órát utazom oda-vissza munkából, így eléggé kevés időm marad másra, de esténként mindig szánok minimum 30 percet a mozgásra. Ha este tízkor tudom csinálni, akkor is nekiállok.
Terembe azért nem járok, mert egyrészt minek fizessek azért, amit otthon is elvégezhetek, másrészt pedig ki nem állom azt a légkört, ami ott van. Már három-négy helyen voltam és mindenhol azt tapasztaltam, hogy megvan a kis mag, akik lejárnak, azon kívül nem nagyon kedvesek másokkal. Legutóbb is lementem egy helyre, ott még az edző is lekezelő és bunkó volt. Egyetlen hely volt csupán, ahova szerettem járni, de az már bezárt sajnos. Így legalább otthon én döntöm el, hogy éppen melyik edzést végezzem, milliónyi videó van a neten, végtelen a kínálat.
Nagyon sok sikert kívánok neked is, napról-napra egyre jobbak leszünk, kitartás! ;-)
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Te mennyit fogytál az UPDATE módszerrel és mennyi idő alatt?
- Hány kilót fogytál életmódváltással és mennyi idő alatt?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Zsírégetés harcosai módszerrel mennyit fogytál?
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?