Kinek kell kerítést csináltatni? (beszélgetés)
Igen:) unalmas is lenne.
Bár anno panelba se volt jobb, ott a felettünk lévő gyerekek játszottak egész nap, parkettán ping-pong labdával.Sokszor ébredtem fejfájással, mert már reggel 6 kor elkezdték.
A vidéki élet örömei:))
Nekem sem csináltatja meg a kerítést a szomszéd néni, de mikor tataroztuk a házat az ablakcserénél rettegett, nehogy nagyobb ablakot tegyünk fel (1.db)mert akkor átlátni hozzá.
Most az a baj, hogy nem lát engem és nincs kihez szólni, ha valami baja van. Na erre mondtam, hogy ha engedte volna a normál ablakot akkor látna sőt be is tudna kopogni, ha valami gond van:)))
Hát ha vaj van a fülük mögött, akkor nekik kéne intézkedni...
Hálát adhatok a szomszédaimért...Pedig az egyik udvarán kamionok parkolnak, néha zaj van. De elég messze vannak ahhoz ,hogy zavarjon.A kertszomszéd néni meg nemrég halt meg:(
Annyit mondott, hogy nem akarja hogy átlássunk, mert ő sem lát át a másik szomszédhoz...
Amúgy igazad van, max. a lovakat látjuk, ha nagyon át akarunk nézni.
A férjem szerint azt nem akarják, hogy lássuk, mit üzletelgetnek az udvarukban. Elég nagy náluk a forgalom.
Nem szép dolog, amit kapsz meg kell köszönni..
Látod Marcsyka, ha Ti csináljátok a kerítést futatgatsz rá babot:)
na,milyen rendes!nekem egyszer dobott át hagymát,én meg visszadobtam!
Babot meg felfuttatnám a kerítésére :P (ha van ugye)
jó ötlet :D
Hát tavaly elhunyt a férje, azóta nincs ordibálás...Csóri bácsi 90 éves volt két mankóval alig tudott menni,ő meg ordított, hogy milyen egy haszontalan semmirekellő....
Most már rég volt:)
Amúgy néha aranyos, adott epret, meg ültetni való babot. Vittem neki én is szilvát meg őszibarackot.
Marcsyka szomszédnénije is biztos azt fájlalja, hogy nem mehet át többet.:) Meg kell hívni egy teára:) Meg megmutatni a lakást...attól biztos megnyugszik egy időre a lelke.
Így van. A ház egyébként már sokkal hamarabb ott állt, mint a szomszédé.
A régi ablakokon azért nem lehetett átlátni, mert az előttünk ott lakó idős nénike egy fabódét eszkábált az ablak elé és ott tartotta a libáit. Mi ezt lebontottuk mert nagyon ronda volt meg már veszélyes is volt, omladozott. A szomszédnak nagyon tetszett.
Rossz szomszédság török átok.
Néha ha a szomszéd néni unatkozik, átjön valami baromsággal, pl , hogy az öntöző berendezés a házát öntözi, de aztán a párom megmutatja neki ,hogy nem is , akkor megnyugszik.
Szerintem csórika unatkozik ....
nekem mondod? :DD
annyira elegem van belőle,hogy múltkor elküldtem a .....ba!Vannak haszonállatai,de engem cseszeget,ha kések a fűnyírással,hogy nyírjam le,mert innen mennek át a patkányok!pfff...mióta itt élek,egyet sem láttam,sőt az udvarom is nagyon tiszta,szinte üres,nem tárolok kint semmit,de még egy fa sincs!A fű meg nemrég nőtt ki,mióta el lett hintve a fűmag! :))))
További ajánlott fórumok:
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- A patikában csináltatott bázisport milyen adagolásban kell és mennyi vízbe keverni?
- Mennyit kell gyüjtenem, hogy szilikon ciciket csináltathassak?Illetve ki hogyan élte meg a műtétet, milyen hatással lett az élet minősgedre?
- Sikerült valakinek egy alkalom után, fekete hajból vöröset csináltatni? Lehetséges hogy nem kell sokszor menni?
- Személyi igazolványt szeretnék csináltatni, kell vinni okmánybélyeget?
- Ha útlevelet csináltatok kislányomnak, mert ki akarunk menni nyaralni Angliába, ott kell lenni az apának mikor csinálják?