Kínai vagy pláza? (beszélgetés)
Bocsi,nem márkaboltban vásároltam,hanem bevásárló
központban.
6 ezerről volt leárazva-kb.3 ezer volt az ára,és az a bizonyos márka korábban bevált nekünk.
Sajnos most nem jött be:(
Viszont a H&M-es farmerra még nem volt panaszunk.
Bevásárlóközpontban vettem a fiamnak farmert -márkás volt-akciós.Nemrég szétment a térde,pedig keveset hordta a gyerek:((
Régebben a Kínaiba vettem neki,és nagyon sokáig bírta.
Igen,pont ezt akartam írni-egy hete vettem a gyerekeimnek farmert,és bélelt gatyát.
Fél éve vettem a fiamnak plázában drága farmert-nemrég szakadt el-:((
Én mindenhol vásárolok, ahol nekem tetsző cucc van! Nincs semmi kifogásom a kinai ellen, ott is lehet rengeteg jó cuccot venni. Persze az ellenkezője is igaz, vannak nagyon rossz minőségű, elszabott ruhák is,de ha jó szemed van, ezt rögtön észreveszed!
Plázában is lehet jókat kifogni, főleg a C&A-ban vannak jó áron. De a plázákban valóban nagyon sok a kinai piacon vásárolt cucc! Pl. a W-ben a hétvégén láttam pontosan ugyanolyan övet, amit én 400 Ft-ért vettem a kinai piacon, itt 1500 volt!
Turkálóba is szívesen benézek, ott is lehet egyedi, jó cuccokat venni, nagyon olcsón!
Egy ruháért egyébként nagyon sajnálok több ezer-tizezer Ft-ot kiadni! Mindegyik ugyanúgy tönkremegy,kikopik stb. vagy ha nem, ráunok :)))
Van itt Debrecenben egy nagyon menő butik, nem olcsó cuccokkal, főleg kosztümök, alkalmi ruhák, öltönyök és kiegészítők kaphatók ott.
Nem olyan régen bementem nézelődni, kinéztem egy nagyon klassz felsőt, de még mielőbb megnéztem volna az árát, megakadt a szemem valamin. A bevarrt címkén ez szerepelt : Made in China.
No comment. Egyébként nem vásároltam meg, nem volt a méretemben, de azért megfordult a fejembe, hogy ki hitte volna el nekem, hogy ezt a rucit a T....-be vettem?
További ajánlott fórumok:
- Mik vagytok a kínai asztrológiában?
- Kíváncsi vagy milyen a nyugati-kínai horoszkópod?
- Japán, kínai vagy dél-koreai férfit szeretnék. Olyan helyesek 😍
- Melyik a jobb? Turi vagy a kínai üzletek?
- Jó cipőboltot ajánlanátok -túl a plázák és kínai boltok kínálatán- Budapesten?
- A Nyíregyházi Plázában tényleg olyan jó a kínai étel?