A Nyíregyházi Plázában tényleg olyan jó a kínai étel? (tudásbázis)
Most is volt csak a párom nem azt kért de mondtam is neki hogy a mézest meg a csipőset hozhatta volna na majd legközelebb én megyek be!!!!!
Imádom a csípőset ,most meg a torkomnak jó is lett volna!!!
Nekem az állandó a mézes(ha egyáltalán az)szezámmagos bundában lévő csirke,azt mindig kérek :)
Amit írtál azokat pont nem szoktam,a többi szerintem finomabb :)
Meg van valami csípős..hát nem aprózzák el,az tényleg nagyon csípős,még a párom sem bírta megenni.Nem tudom állandóan olyan-e vagy csak akkor sikerült így,de azóta nem kockáztattuk meg :D
nos elkopott:):)
nagyon finom volt igaz a párom ment be mert a gyerek nyűgi volt ő választott ,én mást választottam volna!!
Édes savanyú,valami gombás hús, egy káposztás brokkolis na az nem ízlett:)D,és illatos csirke volt,rizsen és tésztán ,de nagyon bejött nagyadagot vettünk és olyan olcsó itt nálunk fele akkora adag 1500 ft...
Szóval megyünk többször is,és megkóstolom a többit is!!!
Nem tudok nyitvatartást mondani sajnos,de 8-kor még ott vannak,ha jól emlékszem.
Elfogadható az ára,főleg,hogy mindig kis adagot kérek.Szerintem az való egy átlagembernek. :) Először rendes adagot kértem,de a fele jött haza...
Sokfélét csinálnak,én a köretet mindig többféle feltéttel kérem,mert nem tudok választani :S
A nevüket nem igazán jegyeztem meg,rá szoktam mutatni,hogy abból kérek... :S
Szívesen elmondják,hogy mi micsoda.Érdemes bemenni,ha már arra jártok.
és mik vannak benne,ára??elfogadható??
meddig vannak nyitva?