Kimondottan utálom a milyen, mikor, mit, hányszor, neked... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A FI minden mondatával egyetértek! Remekül reflektált a téma folytatására is, végig a fórumon!
Én nagyon keveset írok, de sokat olvasok itt a platformon. Nagyon sok értelmetlen fórum van, mint a fránya "pontgyűjtő fórumok." Hogy hol vannak "a régi, igazi beszélgetős fórumok"?! Nemigen van regnáló fórum?! De itt a rengeteg anonim fórum?! Az unalomig ismerős nevekkel. Az elmaradhatatlan vitákkal, a szokásos "megmondó emberekkel".
Az elmaradhatatlan sleppel, mint "leskelődő szurikáták" küldözgetik a "buzdító ujjú jeleket!" Szítva ezzel a már háborús hangulatot. Sajnos anno értelmesebbnek vélt fórumozó ment át "megmondóba," az évek folyamán. Akik még a ketrec harcban is részt vesznek már. Kiábrándító! Ilyenkor "elmenekülök a verses topikba!) És természetesen átugrom őket!
Egy idő óta, mintha minden megváltozott volna! A beszólós stílus korszaka dívik, és nem jó irányban változnak a dolgok?! Meglepődve nézem a távozó régi fórum társaimat.Akik mindvégig békés, nyugodt, szerény stílusú emberek voltak. De már nehezen tolerálják a bántó, sértegető stílusokat. Jámbor ember vagyok, aki talán képtelen a konfrontálódásra is, de bizony már néha nekem is kinyílik a nemlétező bicskám! Sokan nem szeretjük a "hatalmas sivatagi viharokat!" De a "sivatagi beduinokat" sem!És sajnálom a platformot elhagyókat!
A "beszólók" pedig a hibáikat, gyarlóságukat, fogyatékosságaikat hárítják át másokra! Olyan szinten, hogy azt már tanítani kéne. Ők a fórum "tudósai." Vallják, hogy a véleményük nem erőszakos jellegű?! Csak a stílus, de az nagyon! Csak ők mennek jó irányba, mindenki más szembe a forgalommal. Valaki már maga a helikopter is! A slepp meg állandóan dicsér, mint állat! A viták miatt pedig a fórumok témája kanyargós lesz, mint a Tisza.
Kérdés volt, hogy "milyen díjakkal jutalmazták a jó gondolatokat, fórumokban régen?!" Talán most ezt a funkciót a "Hozzászólások" kategória tölti be?! Amit én csak most fedeztem fel. De csak néztem a logikátlanság miatt. Azt pedig, hogy ki-, miért kapott annyi jelet amennyit, főleg kitől?! Sosem fogom megérteni, főleg megtudni!
De megjelent az intelligens, fiatalság! És már odaszól, és felkiált, ha nem ért egyet a fórumokon! És karakánul oda is szól, " néni az nem úgy van! " Letörve ezzel az eddig nagy biztonságban lévő megmondók szarvát. Egyszer talán békesség lesz majd a fórumokon! No de nem vagyunk egyformák, hála az Univerzumnak! Végül is jó ha azért tudjuk, hogy meddig feszegetjük a határainkat itt. Mennyire tudatosan kommunikáljunk magunkról, mi tartozik ránk, a családunkra és mit osztunk meg a platformon.
Egyébként pedig mindenki annyit időzik, azt ír amihez kedve egy platformon, szíve joga hozzá. A leírt gondolataim mit sem fognak változtatni a tényeken, de talán csak lesz majd egy pár pörgősebb, békésebb fórum, ahová szívesen gyűlnek majd a fórumozókedvűek?!
A fórummal kapcsolatban ezek jutottak eszembe. Persze ez csak az én kizárólagos véleményem, tiszteletben tartva, mások eltérő véleményét!
Nem hiszem. :)
Csak az egy kicsit furcsa, hogy akit én nem ismerek, az véleményt mondd rólam.
Persze lehet, hogy valaki látott valamilyen szituációban és az alapján ítél.
Én is estem már ilyen hibába, nem tagadom. :))
20 éve csak egy ember tudja milyen vagyok az ágyban.
Maximum arról beszélhetett, hogy az asztalnál milyen szokásaim vannak. :))
Ennyi idősen, mint én egy férfi úgy jellemezhető, hogy az asztalnál élénk, de az ágyban már félénk.
Szóval, a bugyit és a azt is amire tapad, meghagyom a fiatalabbaknak. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet jó anya egy kimondottan buta, ostoba, műveletlen, sötét nő?
- Melyik a legjobb szúnyogriasztó, ami kimondottan hatásos?
- Az utóbbi hónapokban kimondottan izzadok, de csak hónaljban. Mitől lehet ez?
- Használt valakinek kimondottan fogyásban a szauna?
- Segítségetek kérem! Ismertek kimondottan Édesapáról szóló dalt?
- Most divatban lévő velúr csizmákat érdemes impegráló spray-el lekezelni, vagy ez a csizma kimondottan 'szárazidős'?