Melyik a legjobb szúnyogriasztó, ami kimondottan hatásos? (tudásbázis)
Mostanában sok a szúnyog:oo
Jön a száraz idő,ideje lenne irtani:D
Rengeteg van itt a fővárosban,mennyi lehet a Balcsin,vagy a Duna parton:oo
Nagyon szívesen!
Én is reménykedem, hogy valamelyik csak beválik...
Házi praktikák:
Mi kipróbáltuk tavaly, azon a kézen ahol volt meg a környékén nem csíptek, de a lábat már igen.
Úgyhogy fújni is kellett mellé.
Remélem,nem ecet!
Mert azt én is utálom!:)))
Mit?
Most hallom először!
Biztos valami mágneses!:))
Én most legutóbb a szegfűszeget próbáltam ki, mert valahol olvastam hogy nem szeretik a szúnyogok. Hát mondanom se kell, semmit sem ért...
De az ecetet én is kipróbálom!
Szia!
Igen, nyitott ablaknál használom. A legyek is utálják. Reggelente szunyi és bogár tetemek is szoktak lenni az ecetben. Kis műanyag tányérkába teszem az ablakpárkányra és hagyom párologni. Egyébként, amikor vártam, hogy a férjem jöjjön haza, és az ablakból nézelődtem bő 10 percen át, pont az ecetes tálka felé hajoltam és nekem is marta a szemem, így teljesen érthető, hogy a szúnyogok miért utálják.
10%-os ecet nem nagyon használt szúnyogok ellen, de amióta 20%-os ecetet használok, azóta kimurgelnak. És a 20%-os ecet kb. 120-150 Ft. Még ha minden héten veszel egy üveggel, mert azért ebben a melegben hamar elpárolog, még akkor is olcsóbban jössz ki, mint a méregdrága Vape, Raid, riasztókkal, vagy az illóolajokkal.
Vaníliás cukrot is kipróbáltam, ennek ellenére tegnap este 2 szúnyog is bejött, így visszatettem az ecetes tálkát.
Szia!
Ilyen citromos füstülőt hol szoktál venni?
Aki az ecetet használja, nyitott ablaknál is működik? (simán pohárba és hagyod párologjon?)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet jó anya egy kimondottan buta, ostoba, műveletlen, sötét nő?
- Rubint Réka 2009 - tényleg hatásos? Melyik része a legjobb?
- Milyen szúnyogriasztó spray-t lehet 2, 5 éves kislánynál használni?
- Vape szúnyogriasztó?
- Az utóbbi hónapokban kimondottan izzadok, de csak hónaljban. Mitől lehet ez?
- Vízpart mellett lakók! Melyik a legjobb szúnyogriasztó spray, ami használ is?