Kik lehetnek ezek a celeb hölgyek? (beszélgetés)
Hornyák Hajnalka /Dundika/
Gáspár Győzike Celeb vagyok ments ki innen.
Kiszel Tünde
Voksán Virág
Kelemen Annácska a kényeske /undok/
Ezeken kivül biztos van még, akik teljes mértékben feleslegesek, Fekete Pákó az agyatlan majom. bár ő nem nő, de a többiekkel együtt élősködő.
Ha meglátom őket felfordul a gyomrom. Üdv.Ágnes
Ha azt mondod, mindegyikőjüknek jelent meg ruhakollekciója, az a kérdés, hogy mikor. Ugyanis a mondatban az szerepel, hogy "nemrég saját ruhakollekcióval rukkolt elő". Talán egy kis támpontot ad.
:)
Az első szerintem Sári Évi.
Ruhakollekciója egyaránt megjelent Bódi Sylvinek, Zimány Lindának, Dukai Reginának és Horváth Évának is.
Mi ez valami játék?
Nem tudok segíteni, nem érdekelnek a celebek, sokkal többre tartom a hétköznapi hősöket.
... egyiket se tudom... utálom, hogy ilyen műveletlen vagyok. :O(
:o)
Javítás: "ezel"= ezek
Bocsánat!
1; "Ismert énekes színésznő, nemrég melegítette fel kapcsolatát üzletember párjával. Évekkel ezelőtt egy popformáció tagja volt, de a nagy áttörést egy tévéshow hozta, ahol állandó meghívott volt."
2; "Explaymate, aki nemrég saját ruhakollekcióval rukkolt elő, évekig egy ismert tévés személyiség titkos szeretője volt. Nemrég feltűnt egy induló valóságshow szereplőválogatásán, de végül nem jutott be."
3; "Az egyik hazai szépségverseny korábbi győztese, ma már hivatalosan modellként dolgozik. Nemrég hírbe hozták egy közkedvelt szappanopera legsármosabb szereplőjével, aki viszont nős."