Lehetnek ezek a terhesség jelei? (tudásbázis)
Hát szerintem ez mindenkinél más!
Első gyerekemmel észre sem vettem,hogy terhes vagyok.
A másodiknál fogantatás után más nap 100%-ban tudtam,hogy Nem tudom hogy,csak éreztem nem vagyok egyedül.
Most már 3.hónapja nem jött meg,tuti voltam,hogy terhes vagyok,de 2 negatív tesztet csináltam.
Pedig meg mertem volna esküdni.
Sziasztok!
Olvasgattam és úgy látom ti tapasztaltak vagytok ezen a téren
A múlthéten együtt voltam a barátommal védekezés nélkül
azóta görcsöl a hasam és tegnap először rózsaszín utána erősen barnás folyásom volt
lehet ez a terhesség jele?
tesztet nem csináltam mert még korainak tarom
köszi a segítséget
megjött!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))
Várj még egy hetet és csinálj megint!
Szerintem ha nem vagy terhes akkor nem változott volna meg a csík. Miért nem mégy el dokihoz?
Délután teszteltem,egy csik volt.Otthagytam a wc-ben a tamponosdobozban.Most este vittem ki a szemetet és vinném azt is és halványan ugyan de lett rajta mégegy.
Most akkor ez mit jelent? Mondjuk ugy 6 óra után látok rajta mégegyet. Kb 5 perc után néztem meg, 1 volt rajta, most meg 2. Pozitiv avgy csak a sok idő miatt van?
igen (-) negativ
piszokul idegesit, hogy negativ, de minden bajom van, és nem tudom ha negativ akkor miért van ez az egész.
-
Minden maradt a régi, kivéve, hogy viszket a cicim de piszkosul,nem a bimbó hanem az egész,de nincs kiszáradva, bekentem meg minden.
Nekem is ilyen tüneteim voltak. Hányinger egész nap, nem reggeltől kezdődően.
Hát lehet, hogy most kisfiú :)
Hát ma is ugyan az minden mint eddig, kivéve, hogy a mellem nagyon durván érzékeny lett,továbbá folyamatosan pisilni járok.
Még a hányingerről lenne kérdésem:mindig azt hallottam, hogy reggel van. Nekem inkább délután és este jön elő és csak akkor marad abba ha eszem, de utána ujra előjön. Volt valakinek igy?
Jajj olyan furcsa ez nekem, a lánynál ha nem nőtt volna a hasam észre se vettem volna, nem volt semmi ilyen vagy ezekhez hasonló tünet.
Sztem tuti elmarad a mensi.
Nekem egy héttel a teherbeesés után voltak hasonló tüneteim: érzékeny mellek, szurkálás a hasban, meg éjszakánként kijártam pisilni, amit korábban nem tettem.
Ilyenkor még szerintem felesleges orvoshoz menni, alig láthat valamit, várd meg, hogy mikor kellene megjönnie. Én aznap csináltam tesztet, elég jól látszódtak rajta a csíkok.
Én is várnék addig amíg meg kell jönnie, aztán még ráhúznék pár napot.
Most már attól is produkálhatsz tüneteket, hogy bebeszélted magadnak.
Mindenképpen várd ki hogy mi lesz, aztán csak utána kezdj el gondolkodni.
Addig úgysem tehetsz semmit.
A tesztek egyébként olyan 2hét után mutatnak eredményt.
Meg ugye az sem mindegy, mely napszakban tesztelsz..
Hát ez az, hogy nálunk is a program délelőtt 9-11ig játszótér, utána alvás, szerencsére a legnagyobb kánikulában 12-15ig, utána meg vagy az udvaron pancsi de azt 2-3 nap után megunja, na akkor strand 2-3 nap majd ujra itthon. Szóval mindez hogyan lenne? Nem tudom.
mindent megnéztem a neten ami fellelhető, és semmi szerint nem volt akkor pé, még a jónás-t is, aszerint sem akkor volt ugyhogy... de akkor mit érzek?
Most is olyan fura a hasam...
Ezen ne aggódj, ha jönni akar, úgy sem tudod megakadályozni.
Tudom milyen nagy pocakkal nyáron, volt benne részem nekem is.
A lányod biztosan örülne egy kistesónak:)
a lányom juliusban született, 39fok volt, majd megdöglöttem, 28kg plusszal, szóval ugy terveztem, hogy inkább tavasszal szülessen a tesó, d enme jövőre:)
Amugy azért kérdezem lehet e ez terhesség mert a lányomnál, semmikt nem éreztem sose egész addig mig meg nem mozdult, szal semmi ilyesmi nem volt. Ezért kérdem hátha van aki nem volt olyan érzéketlen mint én és ilyen tünetei voltak.