Kihasználnátok az alkalmat? (beszélgetés)
Most még kihasználnám, ha nagyon vonzana a pasi. Később már nem, de még fiatal vagyok nagyon.
Csináltam is ilyet, mondjuk nekem a pasi nem mondta el, hogy van barátnője, de hát az egyetemen terjednek a hírek. Mondjuk mi szexkapcsolatot beszéltünk meg, senki nem akart soha többet a másiktól. Mondjuk szerintem ő mással is megcsalta azt a lányt. Az óvszer ilyenkor meg alap.
Ők azóta is boldogan élnek együtt, meg nekem is van párkapcsolatom most, így már nem mennék bele, mert én nem tudnék megcsalni senkit. Engem is csaltak meg, velem is csaltak mást, én viszont soha senkit.
Amúgy meg te tudod, hogy az értékrendedbe mi fér bele. Nekem nagyon megérte ez akkor, nem is tartom magam hibásnak, elfogadom ezt magamban. Viszont tudok olyanről, aki ebbe lelkileg belerokkana, meg beleszeretne a pasiba.
"Ki lehetne használni az alkalmat. Szerintem ő is nyitott lenne."
Mi ezzel a gond??
Ha mindketten nyitottak vagytok, akkor csapj a lovak közé..))
kaland az egész élet, Neked mondjam??
Nem gondolom, hogy a korod az oka. Inkább a nemed.
Ha egy hónapig férfi lennél elcsodálkoznál néhány dolgon.
Eddig azt hittem, hogy a nőknél nem igen játszik a "legyet röptében..." kategória.
De lehet hogy öreg vagyok már és nálamnál már mindenki emancipuncibb.
Most? Nem.
17 évesen igen. Marhára nem érdekelt senki kapcsolata. Éltem bele a világba.
Minden pasi azt mondja, hogy gond van köztük...
Nem, nem használnám ki.
További ajánlott fórumok:
- Hagyod magad, hogy kihasználjon a munkáltatód?
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Ez segítség vagy kihasználás?
- Garzon lakás jó kihasználása-tippek, trükkök?
- Lesz ebből szerelem, vagy csak kihasznál?