Kihagyja a varrógépem az öltéseket. Mit lehet tenni? (tudásbázis)
fogj egy új tűt,és a sima varráshoz való talpat tedd be. Azt remélve, hogy ezt így nem csorbítja ki.Ha így jó, akkor valószínűleg hasonó a problémánk.
Nekem lucznikom van, és ha a cikkcakkoláskor a másik talppal nagy az öltésszélesség, pont így csinál mint neked. Én már tudom, nem szabad a legnagyobb szélességre állítani, mert tű bánja, és ha horgas a tű, nem veszi fel rendesen az alsó szálat
Azt írod,hogy varrás közben kileng benne valami alkatrész.Hol?
Valószínűleg alul akad bele a tű valamibe,ami kicsorbítja.Milyen tű való bele?Teljesen kerek a szára vagy félig lapos?Mert könnyen lehet ferdén belerakni,hogy a tű foka nem áll jól.
mégsem jó minden
-a hegye kitörik hamar, mert valamibe beleütközik.
-nem pont középen megy lyukba a tű
vagy az alsóval ütközik, azon pedig látszanak a karcolás nyomok.
Ilyen tűvel nem lehet varrni
az orsótoknál van 1 pici csavar. azon kell állitani,és akkor nem hagy ki varrást!
néhány miliméter is elég ahhoz,hogy ne varjon jól.
a szerelők rendszerint ezt nem figyelik!
sok sikert!
Szia! Nekem Singer Inspiration van. Megnéztem a kiskönyvet.
Az öltéskihagyásra a következőket írja:
-A tű nincs teljesen a fent a tűszorítóban
-A tű görbe vagy tompa. Cseréljen tűt.
-A gép nincs helyese beállítva.
Ellenőrizze, hogy az orsótok megfelelően helyén van-e.
Ha ezeket megnézted, akkor esetleg a javaslatom még, hogy azt is nézd meg, hogy, hogy az anyaghoz megfelelő-e a tűd.
Más ötletem nincs. Sok sikert!:)
Sziasztok van egy
Naumann varrógépem,és kihagyja az öltéseket így nem lehet szépen varrni vele. Volt már szerelőnél és az eszem megáll azt mondja nem tudja megcsinálni kifog rajta. Varrás közben kileng benne valami alkatrész és azért hagyja ki. Valakinek volt már ilyen? Nagyon bosszant hiszen azt mondják elnyűhetetlen ez a tipus :-(
További ajánlott fórumok:
- Kaptam egy varrógépet.hol lehet megtanulni varrni?
- Melyik elektromos varrógépet válasszam?
- A varrógépem összecsomózza a szálat alul, és hangosan kattog varrás közben. Mi lehet a baja?
- Milyen varrógépet?
- Segítsetek, mit állíthattam el a varrógépemen?
- Kérlek segítsetek! Singer varrógépen hogyan lehet alsó szálfeszességet állítani?