Kicsit szégyenlem magam! (beszélgetés)
Ha volt ideje 5 percenként telefonálni a testvérednek, hogy mikor jön haza ennyi erővel el is tudott volna menni, ha akar.
Szerintem neki és nem neked kéne szégyenli magát. De úgy érzékelem a soraidból, hogy a testvéred ezt is megtette helyette...
Az oké, hogy tesóddal kedves vagy és elé rakod a dolgokat szeretettből amikor Ő jön, de a párjának...
Felhívott,hogy kimentse magát?
Ha nem akkor nincs min tripródj,én sem küldtem volna semmit!
Szia!
Én megértelek. Én sem csomagoltam volna neki semmit. Egyrészt ő is elmehetett volna hozzátok és lett volna a minimum, másrészt nem hiszem hogy te vagy a helyi étterem. A hölgy pontosan tudta, hogy a testvéred nálatok van és mégis megállás nélkül hívogatta. Egyértelmű, hogy nem tetszett neki, hogy ott van. Te meg még azon aggódsz, hogy nem csomagoltál neki kajcsit?
Szerintem ne rágódj ezen. Itt nem te voltál az aki nem adta meg a tiszteletet. A párja, ha ennyire önző akkor főzzön otthon.
Èn sem raktam volna neki.szerintem megtisztelhetett volna,hogy egy kis időre el
megy
Ma egy iszonyúan nagy buli volt nálunk. Ünnepeltük a két nagy gyerek szülinapját.
Itt voltak a szüleim, a tesóm, a barátaink, szóval mindenki.
Tudtam, hogy bár okt. 23-a van édesapám nem ér ide négyer, de anyukám megjenelnt. Tudtam, hogy a barátnőm párja egész nap a földet tárcsázza, ő kb. este kilenc körül érkezik. És azt is tudtam , hogy a tesóm párja a napi kb. öt óra munkája után nyolckor végez, tehát késni fog.
Az egész vacsorát a későkhöz igazítottuk, de a Tesóm barátnője csak nem jelent meg. Ellenben kb. 5 percenként hívta tesómat, hogy mikor megy már haza?????
És itt voltam szemét. Tesóm tűrt, folyamatosan válaszolt neki, majd kettőkor bejelentte, hogy hazamegy.
Én meg genyó voltam. a Tesóm itt volt, evett, amit akart, de semmit nem csomagoltam a párjának.
És ezért szégyenlem magam. Szegény tesóm kb. ötször búcsúzott el tőlünk. Gondolom szerette volna, ha a párjának is csomagolok ezt-azt. Mivel egy szimpla csütörtökön, ha betoppan hozzánk, örömmel csomagolok neki pl. paprikáskrumplit.
A tesóm, ha eljön, mindent elé rakok, bármit csomagolok neki. Szeritem ma is ezt várta, hogy csomagolojak valami kicsit a párjának.
Na nem. Én elhiszem, hogy fáradt, nade azért ha szeretné a tesómat idejött volna a munka után, akár csak tíz percre is, amíg megeszi a vacsorát.
Édesapám sokkal többet dolgozik, de megjelent, és itt volt, kb. egy órája ment el.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Temetésre illik-e egy kicsit kisminkelni magam?
- Urológiailag, nőgyogyászatilag egészséges vagyok.Pszihés eredetű a problémám.Ami szégyenlem leírni,de az éjszakai bevizelés.Mit tegyek?
- Kiemelkedő teljesítményjuttatást kaptam, kicsit szégyellem magam.
- Szerintetek normális, hogy emiatt szégyenlek hozzá menni?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?