Kiemelkedő teljesítményjuttatást kaptam, kicsit szégyellem magam. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem gondolom hogy a mai munka világábaN KEVÉS KIVÉTELTÖL, POFAPÉNZ LENNE. fENTRÖL NYILVÁN LÁTJÁK KI HOGY DOLGOZIK ÉS AMIKOR JÖN A PÉNZ ÚGY OSZTJÁK.
a SZOCIALIZMUSBAN 10-30FILLÉRES ÓRABÉR EMELÉSEKEN VESZTEK ÖSSZE DOLGOZÓK HOGY MIÉRT KAPOTT A MÁSIK TÖBBET
íROD, HOGY NEM NYILVÁNOS A BÉREMELÉS. hAGYD AZ EGÉSZET, MEGÉRDEMELTED ÉS KÉSZ!
Nyilvános volt?
Mert ha igen akkor ez nyilván tud kellemetlen lenni.
Mégis,, nem te kérted,,légy büszke,,és örülj neki:))
Mert nem biztos, hogy tényleg nekem volt jogos kapni. Na jó, az osztályon valószínűleg tényleg én erdemeltem meg, ha a beosztottak nézzük.
De egyáltalán a rendszer nem tetszik.
Adjanak rendes fizetést és ne generálják a feszültséget ezzel is.
Valóban nem hasraütésről volt szó.
De szerintem a főnököm jobban megérdemelte volna, mert őt mindig hívják munkaidőn kivül is, és dolgozik adott esetben otthonról is, viszont kiemelkedőt csak beosztottak kaptak.
Azért gondolom nem véletlen hogy te kaptad,,nem csak úgy ráböktek a nevekre és ment a pénz.
Küld el nekem ha nagyon zavar:DD
Oszd szét, bár ez nagyon nem tetszene a munkáltatódnak. Vagy csapj belőle egy bulit.
Anno én a titkárnőm javára lemondtam a fizum % százalékáról, hogy kapja ő, plusz telefon kategóriában is gyengébbet kértem, hogy kapjon ő jobbat, de a munkáltatónak nyilván nem tetszett. Titokban kellett tartani, hogy felülbírâltam a HR politikájukat, ne adjon alapot más osztályokon az elégedetlenkedésre, illetve szükségtelen nyomást a vezetőkre. Ha igazságtalannak is érzed, ne adj neki hangot a munkahelyen, viszont amelyik kollégát érdemesnek érzed rá picit kompenzálhatod némi figyelmességgel.
Én nem értek egyet ezzel az egésszel.
Pofapénz, és nem tud igazságos lenni.
Engem az zavar, hogy a többiek nem kaptak, ezért szégyellem magam.