Szerintetek normális, hogy emiatt szégyenlek hozzá menni? (beszélgetés)
Mindegy milyen, vagy milyen volt. Az apád!
Nehogymár te szégyeld, sőt ha valaki kibeszélné, neked kellene megvédened.
Az én apám is ivott. Volt hogy szégyelltem én is. De most hogy már nincs, baromira hiányzik. Meghalt sajnos vagy 10 éve.
Ha szereted, próbálj meg neki segíteni. Biztos szüksége lenne rá. Egyébként előtte is voltak alkoholproblémái vagy ez csak most kezdődött hogy elvált az anyukádtól?
Az, hogy valaki jár a részeges apjához, egyáltalán nem szégyen! Viszont, ha nem járna, akkor még az a szóbeszéd is elterjedhetne, hogy azért iszik, mert a lánya (nőt feltételezek, a Frufru26 név alatt) nem látogatja.
(Igen, a megfogalmazás helyesírási szempontból ellenőrzendő elküldés előtt.)
További ajánlott fórumok:
- Az origóról már kétszer tiltottak le, nem tudom miért, ki tudja hogy lehet visszamenni a hozzászólásokba.
- Nem tudja valaki, hogy Kecskeméten ha bemegyek a kórházba Seregélyes Attilát ki lehet fogni, hogy vizsgáljon meg? Nem akarok elmenni hozzá
- 4 héttel szülés előtt nagyon köhögök, szedhetek Dr. Theiss féle lándzsás útifüvet? Vagy van valmi jobb? Emiatt dokihoz nincs kedvem menni.
- Nem tudom mi történt, de nem tudok bemenni a kedvenc klubomba, és a naplómhoz sem férek hozzá, se a fb-hoz. Mi lehet a baj?
- Gyurkó Zsuzsanna Szigetszentmiklósi gyermekorvost ismeri valaki? Érdemes hozzá menni?
- Dr. Békési Gáborról van valakinek tapasztalata? Milyen orvos? Érdemes hozzá menni?