4 héttel szülés előtt nagyon köhögök, szedhetek Dr. Theiss féle lándzsás útifüvet? Vagy van valmi jobb? Emiatt dokihoz nincs kedvem menni. (tudásbázis)
Sziasztok!
Bár régen hulla a beszélgetés, ahogy elnézem, én is voltam hasonló helyzetben agy a terhesség 3. harmadában, és a tájékoztató szerint lehet lándzsás útifüvet terhesen is beszedni, de én 3 napig varasra vakartam magam utána az allergia miatt, pedig eddig legalább err nem voltam allergiás:( Nem tuti, de valszeg ettől jött elő. Inkább homeopátia!!!! Meg a jó öreg fokhagyma és teák. Az segített:)
Egészséget!
Szerintem ne.
Az egyik legallergénebb gyógynövény.
szerintem ne.
egyél szeptofortot de jobb ha semmit.
bird ki :-)
Igyál bodzavirág teát, és éjszakára a nyakadra tegyél hideg vizes rongyot, átkötve egy sállal. A rongyot akár svédcseppes vízbe is márthatod, de akkor feltétlen kenj alá körömvirág krémet.
Én tegnap fulladtam a köhögéstől, fájt már minden, és mára...ollálá:) Eltűnt:)
Természetes, hogy nem pont a terhességed alatt akarsz kipróbálni új szereket, de megnyugtatlak, a homeopátiás dolgoknak nincsen mellékhatásuk. Ahogy megfigyeltem, mindegyiknek ugyanez van a papírjára írva- gondolom, kötelező valamilyen tájékoztatást adniuk. Annak idején én az első terhességem alatt kezdtem el szedni a golyócskákat és még bizony a gyártó céget is felhívtam, hogy megtudjam, pontosan mi mit tartalmaz. Azóta sikerült homeopata gyerek- és háziorvost is "beszereznem", úgyhogy az egész családomat ezzel gyógyítgatom. Az a jó ezekben a készítményekben, hogy ha nem is sikerül rögtön eltalálnom a megfelelőt, kárt akkor sem okozok vele.
Stodal nálunk mindig van itthon, kislányaimnak egyedül ez csillapítja az éjszakai köhögését, de szükség esetén mi is "rájárunk" a férjemmel.
Szia!
Én is szedtem terhesség alatt, mert köhögtem, de óvatosságra intettek, mert alkohol tartalmú.
A vöröshagyma hajából főzött tea is nagyon jó ötlet, nálam is bevált. Én sok-sok mézzel ittam! Úgy kibírható az íze :-)! De ne nagyon kisérletezz más gyógyteákkal, mert árthat!
Sok kitartást a hátralévő 4 héthez!
További ajánlott fórumok:
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- Milyen nevű antibiotikumot szedhetek, vagy írassak fel úgy hogy szoptatok?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?
- 40 hetes kismami vagyok és már nagyon fáj a torkom, mit szedhetek be?
- Hogyan gyógyuljak meg, ha nem szedhetek semmilyen gyógyszert?
- Terhesség alatti megfázáskor mit szedhetek?