40 hetes kismami vagyok és már nagyon fáj a torkom, mit szedhetek be? (beszélgetés)
a kék kendő mindenféleképpen,
ezüstkolloid, de csak spray formában,
almaecetes vízzel gargalizálni,
kakukkfű, hagymahéj, útifű tea
kamillateás inhalálás mielőbbi gyógyulást
Ha érdekel,itt a válasz..:)
És ugye minden homeopátiás dolog mehet.
Köhögésre pl. a stodal szirup a tantum verde nem való köhögésre csak torokfájásra.
Utána előmelegített törölközővel tekerd be a nyakad.
A mézes fokhagyma se fog megártani.
köszönöm lányok a jó tanácsokat
ezt a vizesruhát is kipróbálom akkor már most
akkor nem veszek be semmit a torkomra
tantum verdém nincs itthon, holnap beszerzem akkor
az jó köhögésre is egyébként?
Egy liternyi vízbe 2-3 evőkanál sót tenni, elkeverni... és utána fejünket letakarni, a szánkon keresztül venni a gőzt és lenyelni.
Többször, kúraszerűen lehet ismételni. Szódabikarbónával is szokták csinálni.
Igen, a neocitrán tilos!
Most legutóbb szoptatás alatt, rubophent ettem, de a kisfiam ekkor már 9-10 hónapos volt.
Nem szeretnék gyógyszert, sajnos attól félek, hogyha holnap elmegyek az orvoshoz akkor:
1, ott is össze szedek valamit
2, valami erős gyogyit ír fel
vagy nem tudom:(
szerintem ne vegyél be semmi gyógyszert , vagy legalább nézd meg a papirjukat mi van rá irva, szabad e, én nagyon meglepődtem pl hogy a neocitrán is tilos ilyen állapotban
hagyma fokhagyma de ne sok mert a gyomrodat kikésziti, esetleg hagymatea
TANTUM VERDE, én is ezt ettem kismamaként illetve szoptatás alatt is!
Sok-sok folyadék, pihenés!
Sajnos a hagymás dolgok most nem csúsznak mert mindentől ég a gyomrom, főleg a hagymától.
Mi ez a sóspára torokgőzölés?
Semmi gyógyszert!!!!!!!!!!
Köss egy sötétkék kendőt a nyakadra!
sziasztok
Akár melyik órában beindulhat a szülés és jelenleg olyan gondom van, hogy beszélni sem tudok úgy be vagyok rekedve, fáj a torkom és csúnyán köhögök.
Nincs lázam de félek, hogy így fogok menni szülni:(
Gyengének érzem magam de nagyon ettől a betegségtől.
Van valami nem gyógyszer amit még bevehetnék? mert eddig mézeztem és teáztam és C vitaminoztam de semmi.
Esetleg mebucain szopogatós tabit lehet bevenni?
esetleg neo angin?
ezek vannak itthon jelenleg
csak holnap délután jutok el a dokihoz is meg a szertárba is, úgy érzem, hogy addig megőrülök:(
További ajánlott fórumok:
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?
- Terhes vagyok megfáztam, milyen gyógyszert szedhetek?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?
- 33 hetes kismami vagyok és éjszakánként 10 perces fájásaim vannak. Volt már valakinek hasonló? Meddig lehet így kihúzni?
- 4 héttel szülés előtt nagyon köhögök, szedhetek Dr. Theiss féle lándzsás útifüvet? Vagy van valmi jobb? Emiatt dokihoz nincs kedvem menni.