33 hetes kismami vagyok és éjszakánként 10 perces fájásaim vannak. Volt már valakinek hasonló? Meddig lehet így kihúzni? (beszélgetés)
Majd egy éve behalt ez a topic.
Gondolom azóta megszűnt minden probléma. :))
Abival 24 hetesen már másfél ujjnyira nyitva volt a méhszájam. Most a legutolsó vizsgálatnál még zárt volt... csak ezek a fránya görcsök ne lennének.
Míg rendszertelen volt, addig nem is igazán aggasztott, csak ezek a tízperces fájások elég rémisztőek, mert egy darabig csak fekszem és nem tudom eldönteni, hogy most szülni fogok-e vagy sem. A kórház ahová mennem kellene 120 km-re van, tehát idejében el kellene indulnom. :-)
A magnézium tovább emelése tényleg jó ötlet lehet...
Nyugodtan szedhetsz belőle 450 mg-ot naponta, mert ez a várandósoknak az RDA. Az meg semmi.
Huhh, jó kérdés...
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem tényleg nem húzod addig...
Azt szokták mondani, akinek koraszülött a babája hajlamos lehet rá később is, igaz én 36. hétre szültem a kisfiam, de ilyet nem tapasztaltam...
Dubláznom kellett a magnéziumot, mert nagyon bekeményedett, próbáld meg te is, veszíteni nem veszítessz...ártani nem árt...főleg ilyen összevissza időben...lehet érezte ő is a meleget...
További ajánlott fórumok:
- NES (Night Eating Syndrome), mint uj betegseg felfedezese.Szoktal ejszakankent nassolni?
- Mit lehet tenni, ha az embernek sorozatosan rémálmai vannak éjszakánként?
- 2 éves kisfiam éjszakánként felsír és vígasztalhatatlanul sír akár 1 óráig is. Mit tegyek, van valakinek hasonló tapasztalata?
- Van egy tanár aki bejön. Mit tegyek hogy vele álmodjak éjszakánként?
- 38 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy nálam 3 napja jelentkezik nehézlégzés? Főleg éjszakánként. Szinte semmit nem alszom.
- A kicsi éjszakánként még mindig felkel többször is. Mit tehetnék, hogy végigaludja a 9 hónapos kisfiam? Segítsetek !