Nem tudja valaki, hogy Kecskeméten ha bemegyek a kórházba Seregélyes Attilát ki lehet fogni, hogy vizsgáljon meg? Nem akarok elmenni hozzá (tudásbázis kérdés)
De megérne nekem 10ezret de akkor ha magánrendelőjébe mennék akkor ugy is vissza hívna.
És az már nem 10ezer ft lenne +amit még ki ír gyogyszert.
Csak te nem ugy vagy vele ha meguszhatnád olcsobban akkor azt választod?Mert én így vagyok vele.
Nem tudom mért de annyíra azt érzem,hogy ő tudna rajtam segíteni.
Mikor voltam nála utoljára akkor is tudott egyből s mondta ne ilyedjek meg nincsen nagy gond aranyos volt megnyugtatott.
Hát nekem most nincsen 10000ftom feleslegesen.
Én nem voltam még nála magánba de a barátnőm is nála szült s oda járt a magánrendelőjébe mindig egy 10est adott neki.
Én nála szültem mindkét gyerekem és hozzá jártam terhesgondozásra. Magánba jártam hozzá de volt olyan, hogy a kórházba kellett keresnem olyankor rácsörögtem és megvizsgált, de volt, hogy órákig kellett rá várnom mert a műtőben volt, nehéz csak úgy kifogni.
Szerintem egyszer menj el hozzá magánba és beszéld meg vele a továbbiakat, hogy tud-e a kórházban fogadni. Mikor belevágtunk a babaprojektbe elmentem hozzá magánba és utána a kórházba jártam uh-ra és hozzá is az eredményekkel amíg össze nem jött a baba.
Az nem biztos,hogy megértő is.
Én személyessen akarom felkeresni az jobb.
Mert akkor lehet,hogy ha meglát emlékezni fog rám de nem biztos.
hát az egy dolog hogy dolgozik de nem biztos hogy ő vizsgálna meg mert nem vagy a betege...
azt mondaná menj az ambulanciára vagy a szakrendelésre.szerintem ezt nem lehet igy kifogni nem állhatsz csak ugy oda hogy vizsgáljon már meg mert nem az orvosod.
Nem tudja valaki ha be megyek kecskeméten a korházba Seregélyes Drt. ki fogom meg vizsgállna ott?
Nem akarok magánrendelőjébe menni mert nagyon drága.
Régen páréve megvizsgállt adtam is neki pénzt.
Csak attól félek ,ha megkeresem azt mondja menjek a magánrendelőjébe.