Ki van rám akadva a környezetem, mert át mertem menni egy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én pajzsmirigybeteg vagyok, nagyon ritkán van lázam, akkor volt, szerencsére csak egy napig. Viszont sclerosis multiplexem is van, a lázzal jött egy rakat korábbi SM tünet, olyan volt, mint egy durva shub, kettőslátással, szédüléssel.
Utána csak náthás tünetek, és extra fáradtság.
Nem mindegy, én november végén kaptam el, az orvos a C és D vitamint mondta, hogy szedjem, meg catafamot írt fel. Azt tudsz venni is, de csak a 25-öst, nem az 50-est, mert az utóbbi receptköteles.
De ne kelljen.
Hát ez nagyon vicces!
Még is mit vársz? Azt, hogy mindenki csodáljon, hogy segítettél neki. Én teljesen felelőtlennek tartalak!
Nem tudott volna főzni? Mi lenne, ha nem csak náthás lenne, akkor fürdetni is kellene? Röhejes.
Beszélgetni telefonon is lehet!
1-2 óra alatt simán elkaphatod, bár most azt nem értem, hogy ez kovid teszt e, mármint a fórum. Te tényleg azt várod, hogy mondjuk meg, hogy kovidos lettél e? Vegyél egy tesztet és csinálj, amit akarsz.
Az ilyenek miatt van aki belehal egy-egy betegségbe.
Ha náthás, nem lázas. Ha influenzás, akkor szinte biztos.A náthánál nem kérünk segítséget, főzünk, takarítunk.
Ha ágynak dőlt a barátnőd, akkor inkább otthon kellett volna főznöd, és vinni neki. A takarítás ilyenkor ráér.
Rám is ki lenne.😅
De tényleg bárhol el lehet kapni. Szívesen ki is hagynám az autoimmun betegségeimmel, bár attól jobban félnék, hogy a 78.évében járó anyámnak hazaviszek bármi leprát. Szóval én nem járnék fertőző beteghez segíteni, ha covid, ha influenza, vagy bármi.
A barátnődnek segítettél?
Hány éves, hogy csak náthás tünetekkel nem volt képes megcsinálni azt, amit te segítettél?
Reméljük nem kaptad el. De nem érdemes kockáztatni. Te is elkaphatod, beteg lehetsz, kieshetsz a munkából, iskolából és tovább fertőzheted a családod.
Én nem mennék fertőző beteghez ha csak nem életbevágó.
Főzés, meg 1-2 háztartási dolog.
Bár tényleg nem hiszem, hogy ennyitől elkapnám.
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Az első fél évben nem mertem a páromnál elmenni nagyvécére,...