Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki tudja olyan palacsintatésztaszerűségnek a receptjét, amiben husit mártunk es rántunk ki? fórum

Ki tudja olyan palacsintatésztaszerűségnek a receptjét, amiben husit mártunk es rántunk ki? (tudásbázis)


1 2
31. doxikri (válaszként erre: 29. - Pintyőke72)
2009. nov. 11. 17:09
Te is Ecseri?
30. doxikri (válaszként erre: 27. - Andi6020)
2009. nov. 11. 17:08
Sajnos ez a virtuális beszélgetések hátulütője....nincs hangsúly! Bocsi!
29. pintyőke72 (válaszként erre: 22. - Doxikri)
2009. nov. 11. 16:01
Én is. :)
2009. nov. 11. 08:35
Cukor nélkül. sóval csinálsz vastagabb palacsintát. Csinálsz darálthúsos tölteléket. Párold meg. agaöngyöld a tésztába. Bundázd be, rántsd ki. Tartármártással nagyon finom.
27. andi6020 (válaszként erre: 22. - Doxikri)
2009. nov. 10. 19:17

Nem tudom, csak furi volt az a "gondoltam".

De akkor tévedtem. Bocsi :-))))))

2009. nov. 10. 16:43
csirkemellbol
25. g1977g (válaszként erre: 23. - Ármin Márk Anyu)
2009. nov. 10. 16:36
milyen húsból csináltad?
24. doxikri (válaszként erre: 23. - Ármin Márk Anyu)
2009. nov. 10. 16:35
Egészségetekre! Szia!
2009. nov. 10. 16:31

hello megint!!

nagyon nagyon fincsi lett :-) (paliteszta cukor, sor nelkul)


kosziii meg egyszer Mindenkinek!!!


Szep Napot!

22. doxikri (válaszként erre: 21. - Andi6020)
2009. nov. 10. 16:22

Egyáltalán nem gúnyolódtam. :( Miért gondolod?

Én az Ecserire jártam.

21. andi6020 (válaszként erre: 19. - Doxikri)
2009. nov. 10. 16:20

Most gúnyolódsz, vagy csak nekem van már üldözési mániám? :-)

(egyébként a Huba utcába jártam suliba)

20. 9c8432d068 (válaszként erre: 12. - Ármin Márk Anyu)
2009. nov. 10. 15:16
Nem árt meg,ha hagyod kicsit,kb.20 percet állni.
19. doxikri (válaszként erre: 17. - Andi6020)
2009. nov. 10. 14:58
Gondoltam...☺
2009. nov. 10. 14:53
szia, nekem ment szodaval is tej nelkul, mindent csinalj ugy mint a normal palacsintanal csak cukor nelkul h ne legyen edes es surubb kell legyen, olyan masszaszeru. Halra is kivalo :-) + pirospaprika bele es kesz a Balaton-erzes...
17. andi6020 (válaszként erre: 15. - Doxikri)
2009. nov. 10. 14:52
Szia! Én is!!
16. andi6020 (válaszként erre: 13. - Andi6020)
2009. nov. 10. 14:51
Elfelejtettem, hogy szóda nélkül :-)
15. doxikri (válaszként erre: 11. - Sylvia81)
2009. nov. 10. 14:51
:)))) szakács vagyok...
2009. nov. 10. 14:50
Koszonom Mindenkinek!! :-) irok ha megcsinaltam :-)
2009. nov. 10. 14:48

Sűrű palacsintatészta cukor nélkül. Arányok? Szerintem csak érzésre. 1 max 2 tojás, liszt attól függően, hogy mennyit szeretnél, folyadék amennyit felvesz.

Ha + sört raksz bele Orly masszát kapsz, ebben is ki lehet a husit sütni.

12. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 9. - 9c8432d068)
2009. nov. 10. 14:47
Igen ez az azt hiszem, akkor tejjel csinaljam. allni kell hagyni?
11. Sylvia81 (válaszként erre: 7. - Doxikri)
2009. nov. 10. 14:46
Huhh, én pont az ellenkezőjét mondtam... :( Lehet, hogy Neked van igazad, én nem szoktam ilyet csinálni.
2009. nov. 10. 14:46

sor nelkul az tuti.

okes koszonom, kiprobalom!

2009. nov. 10. 14:46

Ez a "Párizsi szelet" lenne.


Nagyon sűrű palacsinta tésztát készítesz 2-3 tojásból,lisztből és annyi tejből,amennyi szükséges. Sót teszel bele,de lehet még őrölt borsot is.

Húst lisztbe mártod,utána a palacsinta tésztába,és forró olajban kisütöd.

8. Sylvia81 (válaszként erre: 6. - Sylvia81)
2009. nov. 10. 14:45
Ja igen, és nem kell bele cukor.
2009. nov. 10. 14:45

Ha az Orly-ra, vagy sörtésztára gondolsz akkor így: Palacsintatészta, de kicsit több liszttel, hogy sűrűbb legyen, tej és szóda helyett, sörrel higítod. Csak sózni kell.

A másik, ha nem sört teszel bele, akkor cukor nélkül a klasszikus palacsintatészta, tej helyett csak szódával és sózva. Természetesen ezt is sűrűbbre!

2009. nov. 10. 14:45

Mármint arra gondolsz, amibe az almakarikákat is szokták bundázni?

Mert az ugyanaz, mint a palacsintatészta, csak nem kell bele olyan sok tej és egyáltalán nem kell bele szóda.

2009. nov. 10. 14:45
Tócsis hús?
2009. nov. 10. 14:45
koszi azert :-)
2009. nov. 10. 14:44
Anyosom csinalt mindig, de nem tudom Ot elerni.. olyan az allaga mint a palacsintatesztanak, tojas, liszt kell bele, de nem tudom mi még, es mibol mennyi...
2009. nov. 10. 14:44

szerintem ugyan az,csak surubbre kell keverni,es esetleg kevesebb cukorral, de amuyg fogalmam nincs:D

es bocs,hogy irtam, de ma nem birok magammal :D

majd jelentkezik valaki,aki tenyleg tudjais..

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook