Ki tudja olyan palacsintatésztaszerűségnek a receptjét, amiben husit mártunk es rántunk ki? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom, csak furi volt az a "gondoltam".
De akkor tévedtem. Bocsi :-))))))
hello megint!!
nagyon nagyon fincsi lett :-) (paliteszta cukor, sor nelkul)
kosziii meg egyszer Mindenkinek!!!
Szep Napot!
Egyáltalán nem gúnyolódtam. :( Miért gondolod?
Én az Ecserire jártam.
Most gúnyolódsz, vagy csak nekem van már üldözési mániám? :-)
(egyébként a Huba utcába jártam suliba)
Sűrű palacsintatészta cukor nélkül. Arányok? Szerintem csak érzésre. 1 max 2 tojás, liszt attól függően, hogy mennyit szeretnél, folyadék amennyit felvesz.
Ha + sört raksz bele Orly masszát kapsz, ebben is ki lehet a husit sütni.
sor nelkul az tuti.
okes koszonom, kiprobalom!
Ez a "Párizsi szelet" lenne.
Nagyon sűrű palacsinta tésztát készítesz 2-3 tojásból,lisztből és annyi tejből,amennyi szükséges. Sót teszel bele,de lehet még őrölt borsot is.
Húst lisztbe mártod,utána a palacsinta tésztába,és forró olajban kisütöd.
Ha az Orly-ra, vagy sörtésztára gondolsz akkor így: Palacsintatészta, de kicsit több liszttel, hogy sűrűbb legyen, tej és szóda helyett, sörrel higítod. Csak sózni kell.
A másik, ha nem sört teszel bele, akkor cukor nélkül a klasszikus palacsintatészta, tej helyett csak szódával és sózva. Természetesen ezt is sűrűbbre!
Mármint arra gondolsz, amibe az almakarikákat is szokták bundázni?
Mert az ugyanaz, mint a palacsintatészta, csak nem kell bele olyan sok tej és egyáltalán nem kell bele szóda.
szerintem ugyan az,csak surubbre kell keverni,es esetleg kevesebb cukorral, de amuyg fogalmam nincs:D
es bocs,hogy irtam, de ma nem birok magammal :D
majd jelentkezik valaki,aki tenyleg tudjais..
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz?
- Tudja valaki annak a palacsintának a receptjét, amit a strandokon lehet kapni?
- Tudja valaki az amerikai palacsinta receptjét?