Ki tudja hogyan törölhetem magam a Badooról? (tudásbázis)
Sziasztok,segítsetek már nekem légyszi,ezért igazán nem szeretnék külön topicot nyitni...
nem értem,hogy törlöm magamat erről a hü..e oldalról és nem jön e mail hogy a profilomat törölték,aztán mikor ugyanazzal az e mail címmel kíváncsiságból vissza akarok regizni,persze kiirja,hogy az e mail cím már szerepel a rendszerükben,VAGYIS,a profiltörlés nem sikerült!!!!!
Egy ismerősöm mondta hogy bizonyos ideig él a profil,aztán törlödik,ezt tapasztalatból tudom,h nem igaz,mivel már egy másik maillel régebben be voltam regizve oda és állandóan küldözgették a hülye emailjeiket ebből tudtam hogy él a profilom.Akkor vhogy kinlódva sikerült megszüntetni azt a profilt,de nem emlékszem,hogyan,most mg sehogy se sikerül.
Jah és hozzáteném,mivel él a profil belépni meg nem tudok,jelszóemlékeztetőt is próbáltam kérni,az sem jön,szóval röhej az egész.
mindenképp törölni akarom magam mert tele leszek a leveleikkel,ha tudtok tanácsot adni,hajrá
előre is köszi
belépsz
jobb felső sarok beállítások
bal alsó sarok profil törlése..
Ott megkérdezi hogy mit választasz:
profil elrejtése vagy törlés..
meg megkérdezi a törlés okát is.
Próbáld meg,hátha sikerül!:)
További ajánlott fórumok:
- Szégyenlem magam, jobb ha senki sem tudja meg?
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- Netlogról hogyan törölhetem magam?
- Hogyan törölhetem magam egy levelezőrendszerből?
- Hogyan törölhetem magam a Badoo.com oldalról?
- A LYONESS rendszeréből hogyan törölhetem magamat?