Hogyan törölhetem magam a Badoo.com oldalról? (tudásbázis)
Pfffffff......
de mi ez hogy az ügyfélszolgálat sem segít,sőt,még csak válaszrA sem méltat???akkor minek van?????
ide is leírom,hátha....
Sziasztok,segítsetek már nekem légyszi,ezért igazán nem szeretnék külön topicot nyitni...
nem értem,hogy törlöm magamat erről a hü..e oldalról és nem jön e mail hogy a profilomat törölték,aztán mikor ugyanazzal az e mail címmel kíváncsiságból vissza akarok regizni,persze kiirja,hogy az e mail cím már szerepel a rendszerükben,VAGYIS,a profiltörlés nem sikerült!!!!!
Egy ismerősöm mondta hogy bizonyos ideig él a profil,aztán törlödik,ezt tapasztalatból tudom,h nem igaz,mivel már egy másik maillel régebben be voltam regizve oda és állandóan küldözgették a hülye emailjeiket ebből tudtam hogy él a profilom.Akkor vhogy kinlódva sikerült megszüntetni azt a profilt,de nem emlékszem,hogyan,most mg sehogy se sikerül.
Jah és hozzáteném,mivel él a profil belépni meg nem tudok,jelszóemlékeztetőt is próbáltam kérni,az sem jön,szóval röhej az egész.
mindenképp törölni akarom magam mert tele leszek a leveleikkel,ha tudtok tanácsot adni,hajrá
előre is köszi