Hogyan töröljem magam a myZamana oldalról? (tudásbázis)
:(Hát ez az nem tudom.Én is csk azokat a dolgokat tudom erről az oldalról amiket találtam a neten,ja egy elöző hozzászóló belinkelte olvasd el.
Azt írja az egyik oldalon valaki hogy a regisztrált névvel meghívókat küld maj a te ismerőseidnek vagy valami ilyesmi...
Szia!
szerintem igen te is regisztrált tag lettél:(
Mert nekem is egy lánytól jött a levél,csak elakartam olvasni és már a következő jött is hogy üdvözölnek elkészült az oldalam...vagy valami ilyesmi.
A teljes nevem benne van mailcímbe:(amit nem értek honnan tudnak???
nem is ez a bajom hanem hogy most olvastam másoknak is volt baja ezzel az oldallal,mert küldhet az én nevemben is meghívókat...
Éppen ma kaptam én is egy ilyen üzenetet, de miután egy másikkal már nagyon megjártam, szinte még a mai napig sem tudom kitörölni 100 %-ig magam, egyszerűen ezt most figyelmen kívül hagyva kitöröltem az üzeneteim közül.
Tényleg nagyon óvatosnak kell lennünk és bármennyire hajt a kíváncsiság, töröljük ki, mert a végén még akár pórul is járhatunk.
Jött egy levelem rákattintottam és már jött is a következő hogy elkészült az oldalam pedig semmit nem csináltam semmire nem kattintottam.
Most utána olvastam hogy már másokkal is előfordult ez.
Tudna valaki segíteni hogyan tudom törölni a mailcímemet és ne kapjak több levelet arról az oldalról??
További ajánlott fórumok:
- Leveleket kapok a myzamana nevű oldalról. Milyen oldal ez, hogy lehetséges ez?
- Szerintetek töröljem magam a hoxáról, és csináltassak egy másikat, valami jobb névvel?
- Töröltetni szeretném magam az oldalról, hogyan tegyem?
- Hogyan vegyem rá magam, hogy töröljem ezeket?
- Hogyan törölhetem magam a Badoo.com oldalról?
- Tudja valaki, hogy lehet a "Tagged "oldalról végleg töröltetni magam?