Ki tudja elmesélni a kiküldött (állítólag részletesen elmagyarázott) banki forintelszámolásos leveleket? (tudásbázis kérdés)
A K&H-tól már megkapták??
Nekünk meg azt mondta a K&H , hogy június 15.-ig kell megküldeniük! :-(
Bizonyára nem tudod mi az uzsorakamat, de a kamatszámitást sem
Tekintsünk el a devizahitel árfolyam mozgásátol és a többi szabálytalannak mondott folyamatoktol.
10 évre 5millió 20% kamatra mennyit is kellene visszafizetni szerinted?
6milliót, mi?
Ajánlom tanulmányozásra
Azt hogy az uzsorakamattal "dolgozó" kölcsönadókat börtönbe zárják, a bankok pedig sokkal több kamatot kérnek, mégsem néznek a körmükre!
Sírnak, közben meg a legkisebb kis fiókocskájukat is horribilis összegekért cserélik le nagyobbra, szebbre, vagy újíttatják fel.
Na erről beszélek! Én is 7 éve fizetek, csak 4M-t kértem, de most több mint 4M-val tartozom, lakásépítési, tehát állítólag kedvezményes hitel, nem személyi kölcsön.
(Még életemben nem kértem ilyesmire, de úgy jártam, mint a szűzlány, aki első alkalommal bekapta a legyet.)
Nem bocsátok meg!!
Dehogynem, jót mosolyogtam.
A dühömet másra tartogatom. :)
Érdemes a facebook-on szétnézni, van több csoport, ami egyes bankokkal foglalkozik ilyen szempontból.
Mi pl. egy "Merkantil autó" nevű csoportban vagyunk benne, és a sorstársak megbeszélik ki hol tart, milyen levelet kapott.
Én is éppen így jártam.
Talán arra lesz ez az egész jó,hogy majd egyszer "elfogy" a tartozás.
Mert devizában azt hiszem soha nem lett volna vége.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Babakelengyékről részletesen
- 3, 5 éves kisfiam balkezes. Hogyan tudom elmagyarázni merről - merre kell haladni a ceruzával?
- Hogy lehet elmesélni egy 7 éves gyereknek, hogyan lesz a kisbaba?
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?