Ki tud egy jó napközis tábort? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Látom, hogy ehez a fórumhoz már régen érkezett hozzászólás, ennek ellenére a segítségeteket szeretném kérni táborozás ügyében.
Sajnos nekem dolgoznom kell, és a férjemnek is, de találtunk egy tábort aminek a költsége még belefér a pénztárcánkba...
Ez amolyan napközi féle, Pesten.
Aki tartja, őt személyesen ismerem, és csak jót tudok róla mondani, amolyan kézműves tábor lenne. 6-14-éves között fogadnak gyerkőcöket.
Egy hatalmas problémám van csak 4-gyerkőc jelentkezett a jövő heti turnusra...és ők 15-fős csoportokat indítanak..
Ha esetleg valakit érdekel szívesen megadok minden elérhetőséget, e-mailben.
Üdv:
Szilvia
Szia!
Bocsi (most elpirultam,szégyenemben).Nem is néztem a dátumot ,csak azt hogy tábor és pont az előzőnap kaptam a barátosnőmtől emailben az oldalcímet!
De ha sikerül elmenni a csajszidnak akkor nagyon örülni fogok hogy tudtam segíteni!:-DD
Szia :)
Aranyos vagy, de igaziból ez a tavaly nyáron volt aktuális, akkor nagyon nehéz volt megoldani a nagylányom elhelyezését. Idén már nem dolgozom, itthon vagyok a picivel, így ez nem téma :)
De azért köszi, meg fogom nézni, hiszen attól még elmehetne ....
Szia!
Igaz nem napözis tábor lehetőség,hanem nyári táborok :-)) de azért nézd meg hátha találsz valami érdemlegeset köztük.www.nyarigyerektabor.hu .
24 órás felügyelet,programok...
Remélem tudtam segíteni :-))
Szia
Szia Vandancsi,
nagyon drága vagy, de tényleg :) Tegnap futottam pár kört és egy-egy napra elvállalja egyik barátnőm, a nagynéném, meg a suliból az egyik anyuka. Félig-meddig idegenek. Lelkesebbek, mint a drága mama.... :( Na mindegy, hát ez van.
A babysitterekkel meg az a baj, hogy elkérnek napi 5000 Ft-ot is akár. Annyi meg most így nyár végén nem igazán van, elnyaraltuk a tartalékot. Meg hát már megy a spórolás a babára, tudod :)
puszi
GYERMEKFELÜGYELET:
Középkorú gyerekszerető nő gyerekfelügyeletet vállal Budapesten és környékén hat hónapos kortól hét éves korig nagy gyakorlattal, referen-
ciával Tel:06-20-360-9129, balint.eva@mail.tvnet.hu
Sziasztok!
Kiderült, hogy a 34. héten (tehát ami aug 1-el kezdődik) anyu mégsem tudja vállalni 7 és fél éves nagylányomat. Hirtelen nem tudom, honnan kerítsek neki egy tábort. A taborozas.lap.hu kipipalva :( Olyan kéne, ami közel van a III. kerülethez, vagy megoldott a szállítás.
Köszi, ha tudsz segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a gyermek nem lehet napközis az óvodában, ha az édesanyja gyeden van?
- Kezdő napközis tanár(néni) tanácsokat vár!
- Mennyit keres egy napközistanár és mettől meddig dolgozik?
- Ti hogyan választotok nyárra napközistábort?
- Lehet-e napközis a gyermek, ha ápolási díjban részesül?
- Ti hogyan választotok nyárra napközistábort a gyerkőcnek? A tábor előtt mennyivel érdemes jelentkezni?