Ki tud egy egyszerű pdf konvertálót, wordből pdf-be szeretném? (tudásbázis)
Elnezest... Egy kis javitas..
...az ora megjelenese utan nem a gepedbe tolti le a filet, hanem a kov. oldalon mar pdf formatumban jelenik meg a PDF formatumba. Ezt kovetoen ketszeri kattintassal megnyitod es utana mar elteheted a sajat gepedbe a konvertalt filet.
Ez egy online konverter, nem kel hozza letolteni semilyen programot. Az oldal megnyitasa utan kivalasztod:
1. lepes, hogy PDF -be akasz konvertalni.
2. lepes - kivalasztod a sajat gepedbol megadott doc filet.
3. lepes - rakattintasz a Upload-Convert gombra.
Egy rovid ido mulva /megjelenik egy kis ora, ami az idot jelzi/ mar le is tolti a gepedre PDF-ben a konvertalt filet. Nagyon egyszeru es gyors..
Én is a pdfCreatorra szavazok, rém egyszerű ingyenes program. :)
Leltöltöd, telepíted. Ha vmit pdf-be akarsz konvertálni, elindítod a progit, van olyan ikon benne h hozzáadás, ott kiválasztod amit konvertálni akarsz. Ezt először megnyitja word-ben, átpörgeti magának, majd megkérdezi h hova akarod menteni és milyen néven. Ezt kiválasztod, rámész a mentésre és kész is :)
Nem akarok hülyeséget írni, ha jól emlékszem nekem a PDFCreator-t töltötték fel, amikor valami ilyesmire volt szükség az apeh-bevallások miatt.
Légyszi nagyon ne szidj, ha mégsem igaz, én "csak" egy könyvelő voltam, (ma már nyugdíj miatt az sem) és nem számítógépes szakember. :))))
Open Office/Libre Office
Ingyenes mind a kettő, ugyan azt tudja mint a MS Office, azaz még többet, és az egyik ilyen pl, hogy pdf-ben is le lehet menteni.
Vagy a CutePdf, ez pedig egy virtuális nyomtatót hoz létre, és mikor nyomtatnál, nem a nyomtatót választod ki hanem a cutepdf-et, s máris pdf-ben menti el a dokumentumot.
Mentés másként - PDF file-ként mentsd el a dokumentumot
ennyi
További ajánlott fórumok:
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- Képet hogy kell kisebbre konvertálni?
- Mp4-et konvertáltam avi-ba és nem indítja el a dvd lejátszóm, mi lehet a gond?
- Mivel, vagy hogyan lehet audioból MP3-as fájlt konvertálni?
- MP3 konvertáló programot keresek. Tudtok benne segíteni?
- Hogyan adok legördülő menüsort egy Word dokumentumba, hogy amikor aztán pdf-be konvertálom, működjön?